Witam czy może mi ktoś powiedzieć gdzie mam szukać czujnika wylotu powietrza oznaczonego G (192).poz

napisz jakie auto jaki silnik itd zaraz ci znajde

z tego co kojarze to vw BORA ma gdzies przy nogach a golf 5 ?? nie wiem

jarfab0511 napisał:
Golf 1,9 TDi 90 KM 2006r

klaj72 napisał:
jarfab0511 napisał:
Golf 1,9 TDi 90 KM 2006r
czujniki sa dwa po obu stronach deski rozdzielczej ,sa umieszczone w kratkach nawiewu,musisz ściągnąć boczną osłonę deski z lewej strony to ta pod którą są bezpieczniki z prawej strony dostęp jest taki sam

trzeci5 napisał:
klaj72 napisał:
jarfab0511 napisał:
Golf 1,9 TDi 90 KM 2006r
czujniki sa dwa po obu stronach deski rozdzielczej ,sa umieszczone w kratkach nawiewu,musisz ściągnąć boczną osłonę deski z lewej strony to ta pod którą są bezpieczniki z prawej strony dostęp jest taki sam
Czy jesteś pewien że tam ,jeden z kolegów twierdzi że przy nogach dokładnie po stronie kierowcy.

klaj72 napisał:
trzeci5 napisał:
klaj72 napisał:
Golf 1,9 TDi 90 KM 2006rczujniki sa dwa po obu stronach deski rozdzielczej ,sa umieszczone w kratkach nawiewu,musisz ściągnąć boczną osłonę deski z lewej strony to ta pod którą są bezpieczniki z prawej strony dostęp jest taki sam
Czy jesteś pewien że tam ,jeden z kolegów twierdzi że przy nogach dokładnie po stronie kierowcy.
tak jestem pewien a kolega wyżej napisał że w Borze jest przy nogach,weź ściągnij zaślepkę boczna deski i zobacz sam,

trzeci5 napisał:
klaj72 napisał:
trzeci5 napisał:
tak jestem pewien a kolega wyżej napisał że w Borze jest przy nogach,weź ściągnij zaślepkę boczna deski i zobacz sam,
Znalazłem masz racje jest tam ale to nie ten z tym oznaczeniem czujnik G (192) znajduje się na wylocie na nogi pod kierownicą u mnie był nie podpięty nie wiem dlaczego wtyczka była wypięta po włożeniu błąd dał się skasować został mi tylko ten J(17) pompa paliwa
Ostatnio edytowany przez klaj72 (11-02-2013 12:55:00)

klaj72 napisał:
trzeci5 napisał:
klaj72 napisał:
Czy jesteś pewien że tam ,jeden z kolegów twierdzi że przy nogach dokładnie po stronie kierowcy.tak jestem pewien a kolega wyżej napisał że w Borze jest przy nogach,weź ściągnij zaślepkę boczna deski i zobacz sam,
Znalazłem masz racje jest tam ale to nie ten z tym oznaczeniem czujnik G (192) znajduje się na wylocie na nogi pod kierownicą u mnie był nie podpięty nie wiem dlaczego wtyczka była wypięta po włożeniu błąd dał się skasować został mi tylko ten J(17) pompa paliwa
Czy ktoś może mi powiedzieć jakie oznaczenie ma ten przekaźnik J17 i gdzie go znajdę Poz

sprawdź pierwszy przekaźnik z lewej strony 449 górny,możesz go zamienić na prube z przekaźnikiem od klaksonu(dolny z prawej takie samo oznaczenie)mowa tu o przekaźnikach w kokpicie pod kierownicą lewa strona ,moduł Bordnetz,

trzeci5 napisał:
sprawdź pierwszy przekaźnik z lewej strony 449 górny,możesz go zamienić na prube z przekaźnikiem od klaksonu(dolny z prawej takie samo oznaczenie)mowa tu o przekaźnikach w kokpicie pod kierownicą lewa strona ,moduł Bordnetz,
Oki sprawdzÄ™ to ale dopiero jak mi naprawiÄ… mojego VAGa.poz