Przeglądając oferty sprzedaży samochodów znalazłem ciekawostkę, a mianowicie Golf GTI MK5 z tylnym zderzakiem i wydechem od Golfa GTI MK6. Poniżej fotki.
http://allegro.pl/vw-golf-v-gti-2-0tdi- … 90986.html

To nazwijmy tego TDI GTI look.

fajnie to wyglada
w ogole widac ze koles tez wlozyl troche w autko.

Pasterz napisał:
Teraz gra gitara
![]()
no to chyba wiem co się za niedługo pojawi za mod w twoim aucie hehe

To wygląda na niezłą rzezbę, zobaczcie jaka tam jest szpara między zderzakiem a lampą 
Ja mam pytanie z innej beczki. Jaki mam zderzak w golfie wiecie, jak kupie ten od gti to cos oprocz zderzaka i atrapek jest do wymiany? Bo kolega mnie nastraszył że będę musiał wentylatory wymieniać to prawda?

jesli chcesz wsadzic przód od GTI to pas przedni sie różni musisz szukać od golfa 5 kombi lub od jetty, belka tez jest inna hokeje pod lampy tez sa inne najlepiej kupic caly kompletny pas z chlodnicami i belka moiwa tez ze zwykly pas mozna gdzies tam podszlifowac podciac zderzak ale dla mnie to juz rzeźba za duza
Dzieki za info jarfab0511 kiedyś szukałem wszystko po jednej cześci na szrotach. teraz kupiłem cały przód i nie ma problemu

jarfab0511 napisał:
jesli chcesz wsadzic przód od GTI to pas przedni sie różni musisz szukać od golfa 5 kombi lub od jetty, belka tez jest inna hokeje pod lampy tez sa inne najlepiej kupic caly kompletny pas z chlodnicami i belka moiwa tez ze zwykly pas mozna gdzies tam podszlifowac podciac zderzak ale dla mnie to juz rzeźba za duza
nie zgodzę sie z toboą co do tej rzeźby bo pasa nie trzeba ciąć jedynie zderzak i tych ślizgów pod lampami tez nie musisz wymieniać wystarczy je troche w jednym miejscu podszlifować,a tego żeby kupować cały pasz z chłodnicami to już wcale nie rozumie,po co te chłodnice?

Jasne ze sie nie zgodzisz tu mozna podciac tam podszliwowac wszystko mozna ale rzeba juz jest i nigdy nie bedzie pasowalo jak nalezy, dlatego powiedzialem zeby caly pas przedni kupil od jetty. a jesli chodzi o chlodnice to napisalem bo myslalem ze ma po zderzeniu ale jesli ma swoje dobre to oczywiste ze nie trzeba. Rzeżbiac, podcinajac szlifujac tu i owdzie nie zaoszczedzisz kasy wrecz przeciwnie, stracisz kupe nerowow ciagle pasujac przymierzajac a tu kupujesz gotowy ze slizgami i jak ta lala lezy. pozdrawiam

jarfab0511 napisał:
Jasne ze sie nie zgodzisz tu mozna podciac tam podszliwowac wszystko mozna ale rzeba juz jest i nigdy nie bedzie pasowalo jak nalezy, dlatego powiedzialem zeby caly pas przedni kupil od jetty. a jesli chodzi o chlodnice to napisalem bo myslalem ze ma po zderzeniu ale jesli ma swoje dobre to oczywiste ze nie trzeba. Rzeżbiac, podcinajac szlifujac tu i owdzie nie zaoszczedzisz kasy wrecz przeciwnie, stracisz kupe nerowow ciagle pasujac przymierzajac a tu kupujesz gotowy ze slizgami i jak ta lala lezy. pozdrawiam
każdy robi jak uważa,może jeszcze komuś auto odstawić na warsztat i za parę dni odebrać i później na forum wypisywać że ja zrobiłem,to nie ot tu chodzi przynajmniej w moim wypadku,pozdrowionka