Sam kleiłem - fachowiec

trzeba to na ciepło kleić jakoś?

witaj kolego mozna kupic same kierunki do lusterek juz przyciemnione fabrycznie tzw palone a tylne lampy albo folia albo sprayem przyciemnic ja tak latałem w golfie 4 i wszystkie przeglady i konrtole policyjne przechodzilem bez problemu, golf 4 jak zobaczysz ma niektore lampy oryginalne z ciemnymi kierunkami
Ja mam kierunki na lusterkach przyciemnione sprayem i świecą normalnie , przeszło rok tak latam i przegląd przechodzi, nikt sie nie czapia i wygląda fajnie 

VACYL powiedz mnie co to za folia i ile czasu to robiłeś ? Bo ja zmarnowałem cala sobote i 2 metry folii na tylne lampy u siebie ;/ zero kurczliwości folii a efekt końcowy żałosny ... jak sie ubrudzą lekko to nie jest zle ale z bliska wstyd ;p

Ja kupiłem coś takiego , myślałem ze jak wydam więcej to będzie lepsze ;/ http://allegro.pl/folia-do-lamp-czarna- … 61671.html a problem był nawet przy lampach na klapie, które są proste ! Gdybym się nie bał rozkleić tych lamp to bym dal pomalować w czarny kolor i tyle ^^ ale obawiam się ze zniszczę to raz a dwa ze będą parować po złożeniu

A może któryś z Was widział lub po prostu wie jak rozebrać tylne lampy żeby nie nadrobić szkód ? Przelecialem trochę internet i widziałem rozklejanie Mazdy lub Pasiora ale najpiękniejszego dziecka ze stajni VW nie znalazłem