http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1
Klikamy na CarProg2 i ETKA powinna ruszyć.

,
,
,
,
.

działa ale chyba nie do konca kiedy wpisałem nr VIN zeby auto znalesc po VINie niestety wyskakuje bład reszta jest ok

Ludki czy wy tez mieliscie problem z ETKA podczas instalacji antywirus wam pokazywał że ETKA to wirus?? bo nie wiem czy instalować a jeszcze sobie nie sprawiłem lapka stricte do auta a musze to zrobic bo juz programy mi sie na lapku nie mieszczą i zona sie pluje

Czy da się tam sprawdzić model Gatewaya?

soldier89 napisał:
Ludki czy wy tez mieliscie problem z ETKA podczas instalacji antywirus wam pokazywał że ETKA to wirus?? bo nie wiem czy instalować a jeszcze sobie nie sprawiłem lapka stricte do auta a musze to zrobic bo juz programy mi sie na lapku nie mieszczą i zona sie pluje
Na czas instalacji wyłącz antywirusa a po instalacji utwórz w antywirusie wyjatek podając ścieżkę do exe.
,
,
,
,
.

Staszek napisał:
Czy da się tam sprawdzić model Gatewaya?
W Etce możesz zobaczyć jaki Nr Gatewaya powinien być w Twoim samochodzie. Natomiast jak znam życie bardzo często się to nie zgadza. Trzeba się podpiąć do VCDS-a lub zdjąć osłonę pod destką rozdzielczą a nad nogami kierowcy i przy pedałach jest ten sterownik . Trzeba go wysunąć i odczytać z etykiety. O tym wszystkim możesz przeczytać na forum tylko trzeba poszukać.
,
,
,
,
.