kolego adrian1603 przeczytaj również kilka postów wcześniej!!! koledzy z forum pisza ze nie maja pamieci foteli , nie maja również elektrycznie składanych lusterek a lusterko obniza sie podczas cofania!!!!, w golfie 6 lusterko rowniez sie obniza gdy foteli elektrycznych nie ma!!!!

RUTRA napisał:
Opuszczanie prawego lusterka przy włączonym wstecznym biegu jest tylko w Golfach z elektrycznie regulowanymi fotelami - wychodziło to tylko w takiej konfiguracji.
Niestety tak nie jest jak napisałeś. Opuszczanie lusterek nie jest zależne od elektrycznie regulowanych foteli tylko od sterowników drzwi i samych lusterek w których musi być inny mechanizm.
Miałem już do czynienia z Golfami bez elektrycznie regulowanych siedzeń a działającą funkcją opuszczania lusterek.
To co napisane jest w Ross-Tech lub co można wyczytać w VCDS o powiązaniu siedzeń z lusterkami jak i w sprawie wielu innych rzeczy to nie zawsze do końca pokrywa się z rzeczywistością.
,
,
,
,
.

witam dzis sprawdziłem w moim golfie;/ niestety u mnie opuszczanie lusterka nie działa;/ podłączyłem VCDS mam taka obcje zaznaczyłem ale niestety nie działa.a szkoda fajny bajer;p

RUTRA napisał:
Kaczor20 napisał:
ja nie mam elektr foteli a lewe lusterko mi sie obniza przy wstecznym
To pewnie masz "anglika" bo w wersji na EU obniża się prawe (to po stronie pasażera).
pomyliło mi sie, prawe