Witam. ZaglÄ…dam prawie codziennie ale nie pisaÅ‚em nic. Jest nowa Opcja. Wszystko ustalone. Czekam kiedy moge dać auto do obklejenia na biaÅ‚o z maskÄ… w carbonie wraz z dachem i lusterkami i z tylnim zderzakiem ale tylko koÅ„cówka jak u kolegi jurasvip co ma troche czarnego. Cena to 3 tys. zÅ‚ wiem troche drogo ale ma to też swoje zalety takie jak nie nieszczenie lakieru oraz poprawienie wyglÄ…du. Zapodam teraz pare fotek jakby miaÅ‚ wyglÄ…dać orientacyjnie. Oto linki http://www.fast-lane-tuning.com/VW-Golf … tuning.php a Tutaj dach http://www.vwtuningmag.com/vw-golf-v-gt … f-gti-v-1/ Ocencie sami i czy warto

Witam serdecznie. Dawno Mnie tutaj nie było a przyczyna jest dosyć prosta już od ponad 8 miesięcy nie posiadam mojego golfa ale stwierdziłem ,że wrzuce tutaj pare fotek mojego nowego autka które kupiłem pół roku temu od 1 właściciela z pełną książką i czujnikiem lakieru były robione pomiary. Opcja 1.9 cdti 120km w 6 stopniowym manualu na full opcji:
Rok produkcji 2008
Skrzynia 6 manual
El. 4 szyby
el. Lusterka
Podgrzewane przednie siedzenia z podparciem lędzwiowym
Skóra
Czujnik deszczu, zmieszchu
Czujniki parkowania z przodu i z tyłu
Przyciemniane szyby
Podgrzewana przednia i tylnia szyba
Tempomat
Multifunkcyjna kierownica
Nawigacja
Spryskiwacze lefrektorów
Ksenon
dzielona tylnia kanapa
pakiet schowków
podłokietnik
zamek centralny
zestaw głośnomówiący
17" felgi
i jeszcze pare innych o których pewnie zapomniałem ;p KIlka foto
Pozdrawiam. Mam zamiar na ten sezon zakupic jeszcze suzuki gsx-r najlepiej 600 ccm K7 czy li tak z 2007 roku do 20 tys. zł więc jakby ktoś miał i chciałby sprzedać prosiłbym o informacje.

Ostatnio edytowany przez Mattrew (07-04-2013 16:19:02)

Zdradziłeś nas;) (JOKE) nowe autko fajne oby się jak najlepiej sprawowało. Signum zawsze mi się od początku podobało ale wnętrze mnie jakoś odstrasza deska rozdzielcza wygląda jakby zaprojektowana od siekiery ale grunt że tobie się podoba i że autko pochodzi z pewnego źródła 

sory ale to nie forum opla,jakby to było jakieś autko ze stajni VAG to co innego

trzeci5 napisał:
sory ale to nie forum opla,jakby to było jakieś autko ze stajni VAG to co innego
trudno się z tobą nie zgodzić

trzeci5 napisał:
może i nie jest to forum OPLA ale kolega miał wcześniej auto z naszej stajni VW więc czemu ma sie nie pochwalić nowym nabytkiem ze swoimi kolegami:)?
Pozdrawiam

jarfab0511 napisał:
trzeci5 napisał:
może i nie jest to forum OPLA ale kolega miał wcześniej auto z naszej stajni VW więc czemu ma sie nie pochwalić nowym nabytkiem ze swoimi kolegami:)?
Pozdrawiam
jak tak będzie każdy robił to zapanuje tu nieporządek,może dobrze by było stworzyć odpowiedni dział na takie posty,wtedy osoby tkóre zmieniły fury będą nadal na forum,pozdro

19dawid91 napisał:
Zdradziłeś nas;) (JOKE) nowe autko fajne oby się jak najlepiej sprawowało. Signum zawsze mi się od początku podobało ale wnętrze mnie jakoś odstrasza deska rozdzielcza wygląda jakby zaprojektowana od siekiery ale grunt że tobie się podoba i że autko pochodzi z pewnego źródła
Ta feska na początku też mnie nie przekonywała ale idzie się do niej przyzwyczaić 
Napisałem tutaj tak bo widziałem już kiedyś pare postów co ludzie mieli golfa i potem kupili coś innego i też tutaj dodali więc myślałem ,że to nie jest nic złego ... nadal jestem tutaj zapisany i to już od dawna , bardzo dawna to mam się dopiero odezwać jak sobie vw kupie? ...

jarfab0511 napisał:
trzeci5 napisał:
Pozdrawiam
Dzięki ziomek 

kolego Mattrew zostan z nami zawsze mozemy załozyc nowy post gdzie bedzie uzytkownicy VW którzy zmienili auto beda mogli pisac swoje spostrzeżenia roznice miedzy autami:)

jarfab0511 napisał:
kolego Mattrew zostan z nami zawsze mozemy załozyc nowy post gdzie bedzie uzytkownicy VW którzy zmienili auto beda mogli pisac swoje spostrzeżenia roznice miedzy autami:)
Wiesz potem może znowu będzie VW. Teraz planuje kupić touareg'a
ale to nie bedzie golf V i co teraz moge tu coś napisać czy znowu na Mnie naskoczą ;p

Mam jeszcze VW Sharana kupionego pod koniec zeszłego roku z salonu jako
i co moge tutaj powklejać jego zdj. i go opisac czy Panooom to nie bedzie odpowiaało?

Mattrew napisał:
Mam jeszcze VW Sharana kupionego pod koniec zeszłego roku z salonu jako
i co moge tutaj powklejać jego zdj. i go opisac czy Panooom to nie bedzie odpowiaało?
Ja jestem zwolennikiem aut marki audi i vw i takowe posiadam. Wiele tematów jakie sa tu poruszane na forum golfa5 wykorzystuje do tourana i audi a3

Mattrew napisał:
jarfab0511 napisał:
Wiesz potem może znowu będzie VW. Teraz planuje kupić touareg'a
ale to nie bedzie golf V i co teraz moge tu coś napisać czy znowu na Mnie naskoczą ;p
nie róbcie ze mnie jakiegoś tyrana,przeciez ja nie pisze ze nie możesz sie tu wypowiadać,chodzi tylko o przedstawianie auta nie związanego z marką którą tu wielbimy,poza tym możesz pisać,pytać i doradzać,pozatym jest juz odpowiedni dzial na forum wiec tam możesz zaprezentować swoje auto,pozdro
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (07-04-2013 21:44:46)

Pasterz napisał:
Panowie spokojnie, Mattrew załóż swój temat w nowym dziale i przenieś zdjęcia żeby nie było nieporozumień
Prosiłbym Cię o przeniesienie tam Mojego tematu bo nie bardzo wiem jak mam to zrobić. Oczywiście Do nowego działu dla którego widze byłem inspiracją ;p

a o tym autko prawde piszesz ? bo z tego co kiedys wyszlo to tamten Golf nie byl do konca taki jak opisywales.. 

Ave Jedziesz teraz Koksem
(jazda z k.. ) no tak golf wsztsko miallllll HAAAAAAAAAAAA