PlastiDip, 2 puszki na 4 felgi poszły.
juz na aucie
po weekendzie wrzuce jakies fotki, jesli bedzie pogoda na jakies zdjecia 

duzo pracy przy zmianie przedniego zderzaka?? cos wiecej potrzebne poza zderzakiem ??
Użyj opcji "Szukaj" temat wałkowany niejednokrotnie! Pasterz

hehe wrazenia spoko
nic trudnego
i fajnie sie pozniej to wszystko łączy
heh o zderzaku w sumie poczytaj gdzies bo szkoda walkowac kolejny raz. 

Listwy ze zderzaka i z drzwi w kolor, no i albo mnie oczy mylą, albo błotnik kierowcy ma inny kolor niż drzwi i cała reszta...?

Niestety ma inny odcien bo siostra stukneła i debile jak malowali na szybko to zle dobrali kolor ;/ ale wlasnie juz jestem umowiony za 2 tyg u lakiernika i pojdą listwy w kolor i błotnik poprawka. 

stoi troche wysoko żle az tak nie jest ale mogłby troszke nizej chociaz jak sportline:)

Mi tam to strasznie nie przeszkadza i nie kuje w oczy
moze jak bedzie wiecej hajsu to sie pomysli nad springami krotszymi, poki co sÄ… niestety inne priorytety.

Listwy boczne i przednie poszły w koncu w kolor auta, wiec przyszedl czas na grilla.
Niestety nie wyszło mi to zbyt idealnie i musze poprawic ale efekt koncowy bedzie taki sam, wiec sie pochwale

moim zdaniem zmiany na duży + od razu ryj zrobil się bardziej agresywny, bedzie sie komponowal z felgami ,
ale fakt mógłby zejść delikatnie niżej, jaka masz opone na tych felgach?
no i dlaczego ominąłeś znaczek? tez powinien isc w kolor
btw. mam springi w dobrej cenie 
Ostatnio edytowany przez Suchy (11-06-2013 00:43:15)

dzieki dzieki
opona 225/45, chyba ze chodzi Ci o firme to Barumki ;p pojdzie nizej napewno bo mi to spokoju nie daje i w sumie ludzie na forum tez
tylko ze musze odlozyc troche grosza.
znaczek tez psikne na czarno tylko ze braklo mi PlastiDipa.

No bo nie wiedzialem czy bedzie mi sie to podobac..bo mam tam dziure na haka, nieoryginalnie wycieta bo to od gti zderzak. Zobaczymy jeszcze moze pomaluje tez tÄ… dokladke, zostalo mi troche farby z listw
springi springi wszedzie springi! chetnie bym kupil ale kasy nie mam 
Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (11-06-2013 15:01:55)

efekt piekny
ja bym znaczka nie malował
duzo zapłaciłes za malowanie listw bocznych i przednich ??

avee ! GolF napisał:
dzieki dzieki
opona 225/45, chyba ze chodzi Ci o firme to Barumki ;p pojdzie nizej napewno bo mi to spokoju nie daje i w sumie ludzie na forum tez
tylko ze musze odlozyc troche grosza.
Ile masz ta barumy?Jak Ci sie jezdzi?Bo ja nie chce słyszec o tej firmie.Roczne opony zaczeły mi tak bić że masakra.Cieżko je było wyważyć jednej nie dało sie wogóle i opona do wyrzucenia także jestem rozczarowny

adam8tg napisał:
efekt piekny
ja bym znaczka nie malował
duzo zapłaciłes za malowanie listw bocznych i przednich ??
W sumie zaplacilem 200zl bo lakiernik 150 i lakier 50.
korba napisał:
avee ! GolF napisał:
dzieki dzieki opona 225/45, chyba ze chodzi Ci o firme to Barumki ;p pojdzie nizej napewno bo mi to spokoju nie daje i w sumie ludzie na forum tez tylko ze musze odlozyc troche grosza.
Ile masz ta barumy?Jak Ci sie jezdzi?Bo ja nie chce słyszec o tej firmie.Roczne opony zaczeły mi tak bić że masakra.Cieżko je było wyważyć jednej nie dało sie wogóle i opona do wyrzucenia także jestem rozczarowny
Pierwszy sezon je mam dopiero bo kupilem razem z alusami, ale byly nowki wiec mam nadzieje ze troche na nich pojezdze. Wczesniej przez 2lata tez mialem Barumki i bardzo dobrze mi sie na nich jezdzilo, wiec nie narzekam na tÄ… firme 

200pln to prawie jak za element nieźle sobie ceni ten lakiernik,ale efekt warty tych pieniędzy,albo mi się wydaje albo listwa w zderzaku troche ciemniejsza jest,pozdrawiam

na zdjeciu tak wyszlo w sumie w realu tak to nie zauwazylem znaczacej roznicy, nienajgorzej to wyszlo.