pytanie jest jak to zrobić ? czy ktoś robił ? czy warto ? czy może ktoś z was trafił na opis z fotkami jak to zrobić krok po kroku ? I chce mieć 3 głośniki w drzwiach przednich ale tam gdzie nie ma głośniczka niby jest kratka ale pod tapicerka w drzwiach nie ma otworu na ten 3 głośnik ?
Ja wygłuszałem całe auto ... i nie ma co się czarować tylko rozbierasz całe drzwi słupki tylne , klapę , bierzesz maty wygłuszające i jedziesz z koksem
Przygotuj sobie na to cały dzień .

Wszytko fajnie le najpewniej fotki do wglądu jeśli ktoś by znalazł

Emil20 napisał:
Ja wygłuszałem całe auto ... i nie ma co się czarować tylko rozbierasz całe drzwi słupki tylne , klapę , bierzesz maty wygłuszające i jedziesz z koksem
Przygotuj sobie na to cały dzień .
a dało to oczekiwany efekt ? ;> jest sens sie z tym bawic ?
oczywiście że jest.. jak włożysz lepsze nagłośnienie do samochodu, to bez wygłuszenia wszystko się trzęsie po podkręceniu regulatora, poza tym nie jest to bardzo kosztowny zabieg, a efekt daje niemały 
to zależy, czy tylko drzwi, czy cały samochód chcesz wygłuszyć, ja za matę do całego samochodu (tzn. 4xdrzwi, słupki przód i tył oraz bagażnik) zapłaciłem coś ok. 700 zł, o ile dobrze pamiętam..
poza tym, tych mat wygłuszających jest dużo rodzajów, różnią się jakością wykonania no i przede wszystkim ceną..

No dla mnie to tez nie tak malo.. ale moze kiedys sie to zrobi skoro mowisz ze na plus
dzieki ! 

Adam i jak tam z tematem ? Będziesz miał czas to zrobić czy szukać gdzie indziej ? choć przyznam ze ciężko jest znałeś opis z fotkami do golfa 5

Wildze ze nie uzyska pomocy wiec zdecydowałem zrobić to sam maty mam już dobrane na dniach będzie zakup postaram się opisać trochę i zrobić kilka fotek jeśli mi się oczywiście uda Przy okazji możecie polecić jakieś głośniki które będą grały dużo lepiej od oryginału ale żeby nie przepłacać bo w sklepach to za raz wciskają najdroższe a może da się uzyskać dobry dźwięk nie wydajać fortuny ?