witam może pytanie jest dla Was banalnie proste ale jestem na etapie poszukiwań vw 5
możecie koledzy poradzić na co --zwrócić uwagę chodzi o -licznik jego kontrolki /wyświetlacz ,czytałem ze handlarze rożnie podpinają-
zaświecające sie kontrolki po uruchomieniu auta nppoduszki ; ze są ,a ich nie ma ,itp. może ktoś ma schemat licznika z opisem kontrolek po polsku 

jozin napisał:
witam może pytanie jest dla Was banalnie proste ale jestem na etapie poszukiwań vw 5
możecie koledzy poradzić na co --zwrócić uwagę chodzi o -licznik jego kontrolki /wyświetlacz ,czytałem ze handlarze rożnie podpinają-zaświecające sie kontrolki po uruchomieniu auta nppoduszki ; ze są ,a ich nie ma ,itp. może ktoś ma schemat licznika z opisem kontrolek po polsku
poszukaj tu na forum takich informacji napewno znajdziesz,albo wpisz w google pojęcie np."opis kontrolek golf V"i już jeśli juz jakiś golf wpadnie ci w oko to poproś kogoś co ma kompa o podpięcie auta i wtedy będziesz mógł posprawdzać to i owo a jak juz sie zdecydujesz na kupno jakiegoś golfa to zanim to uczynisz to spisz nr.VIN z auta i tu na forum w dziale sprzedam jest gość który ci sprawdzi historię auta,kozystałem z jego usług już kilka razy i śmiało mogę polecić,pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (26-12-2012 20:26:52)

Panowie interesuje mnie wymina fis1/2 na pelny fis rok auta 2007 znacie moze kogos z Warszawy lub okolic kto umialby to zrobic?

Staszek napisał:
Panowie interesuje mnie wymina fis1/2 na pelny fis rok auta 2007 znacie moze kogos z Warszawy lub okolic kto umialby to zrobic?
spacewalker, z £odzi czyli okolica
nie robił mi ale komuś z forum tak i podobno tanio i konkretnie.

Wiem czytalem ze spacewalker sie tym zajmuje ale narazie nie odpowida On na wiadomosci. Jezeli ma ktos do niego kontakt telefoniczny to bylbym wdzieczny za udostepnienie

Panowie ponawiam pytanie znacie może jeszcze kogoś kto ogarnie wymiane licznika na pelny fis w aucie po 2007r?? bo zainsatalowalem multifunkcje i wkurza mnie ze stacji nie moge zmieniac.

Ktoś wie czy ten moduł obsłuży fis i multi?
http://allegro.pl/listing/listing.php?c … 82+gateway
Ostatnio edytowany przez korba (28-05-2013 22:09:09)