Golf2.0 Tdi Tychy napisał:
tam jest na takie blaszki zeby włozyc chyba . narazie nie mam czasu sie w to bawic . jak bedziecie mieli na sprzedaż uzywane radyjko orginane to dajcie znac , albo jakąś zamianę
W ogole to skad wiesz, ze to radio, ktore ty posiadasz ma navi? Tanio kupisz RCD300 standardowe 'duze' radio ale ono jest bez navi, koszt to - od 300 zł

bo jest opcja nawi i mam nad lusterkiem na szybie taki jakby nadajnik gps . i jak dam navi to są tam rózne mapy do wyboru ale jakom bym nie dał to i tak jest error sygnał jeszcze wszystko po niemiecku , sa tam jakies bajery itp . Radyjko fajnie gra . Bo ja mam navi sonego na szybe ale tak mnie wkurza jest porzadna navigacja za porzadan kase a gada i pokazuje takie głupoty ze wole mape i nie moge jej nawet z kompem połaczyc bo nie widzi .
Golf2.0 Tdi Tychy napisał:
bo jest opcja nawi i mam nad lusterkiem na szybie taki jakby nadajnik gps . i jak dam navi to są tam rózne mapy do wyboru ale jakom bym nie dał to i tak jest error sygnał jeszcze wszystko po niemiecku , sa tam jakies bajery itp . Radyjko fajnie gra . Bo ja mam navi sonego na szybe ale tak mnie wkurza jest porzadna navigacja za porzadan kase a gada i pokazuje takie głupoty ze wole mape i nie moge jej nawet z kompem połaczyc bo nie widzi .
Wymien najlepiej radio na inne z usluga gps, nadajnik masz doczepiany na stałe, to radio, które posiadasz samo w sobie nie ma nadajnika gps.

Tylko ze to rozebrałem i ten nadajnik jest podpiety do radia . chyba ze cos jest nie skonfigurowane . bo ciezko z niemieckim kupie chyba te rds300

no zdarza sie ze wiecej. Jestem szczesliwcem co pokazal 156KM a nie 140PS. Wiec po wirusie taka rakieta ze ciezko zapanowac xD