Postawiłbym chyba na pierwszą fotę, wydaje mi się, że w tej konfiguracji felga jest optycznie większa.
Chociaż opcja druga jest też ciekawa bo nie widać pyłu z klocków hamulcowych 
p.s zawsze możesz postawić na wersje hardcore i środek zrobić na piżdżący pomarańcz albo pod kolor auta 

pierwsza fota to aktualny wygląd wiec albo zostaje jak jest albo idzie w kolor,poczekam może jeszcze ktoś coś doradzi,chyba że wpadnie mi w oko jakaś inna felga wtedy je sprzedam,pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (16-01-2013 01:38:49)

Wlnij kolor 2 fotka dobre robi wrażenie,sam mysle pomalowac swoje 16:D

ja dziś fele widziałęm w kolorze antracyt + brokat = zajebiście wyszło więc polecam bo widziałem na żywo na aucie haha
odnośnie samego wyglądu fegli to pomyślałbym o kolorze złotowobrązowym ciemnym moim zdaniem po za granicami PL kolor spotykany i szanowany i osobiscie stwierdze że mi się bardzo podoba a Twój kolor auta nadaję się to tych kolorów tyle ode mnie pozdro 

dziii napisał:
ja dziś fele widziałęm w kolorze antracyt + brokat = zajebiście wyszło więc polecam bo widziałem na żywo na aucie haha
odnośnie samego wyglądu fegli to pomyślałbym o kolorze złotowobrązowym ciemnym moim zdaniem po za granicami PL kolor spotykany i szanowany i osobiscie stwierdze że mi się bardzo podoba a Twój kolor auta nadaję się to tych kolorów tyle ode mnie pozdro
podeślij jakieś zdjęcie podglądowe jak to wyglada,bedę bardzo wdzięczny,pozdro