Witam proszę o waszą pomoc,posiadam radio MFD 2 DVD i nie moge nagrac do niego mapy.Nagrywam w imgburn zmieniam book tape na dvd-rom.W radiu mam wgrany najnowszy soft i polskie menu,unlock tez.Kiedys działaly teraz nie wiem czemu.Dziala tylko zwykła mapa polski na verbatim dvd.Posiadam najnowsza wersle v10 pl na dvd dl.Miał ktos kiedys taki przypadek

Moja też tylko chodzi na verbatimach, innych płyt nie widzi.

RUTRA napisał:
Moja też tylko chodzi na verbatimach, innych płyt nie widzi.
a moze laser przeczyscic co Ty o tym sadzisz,wlasnie nagralem na verbatimce dl kiedys i chodziło jakis czas pózniej znów padło

Ja już miałem czyszczony laser, przed czyszczeniem bardzo długo trasa się wgrywałai często wyskakiwał błąd, że płyta nieodpowiednia. Mapa V10 jest dużo gorsza od V9 - ma dużo błędów.

RUTRA napisał:
Ja już miałem czyszczony laser, przed czyszczeniem bardzo długo trasa się wgrywałai często wyskakiwał błąd, że płyta nieodpowiednia. Mapa V10 jest dużo gorsza od V9 - ma dużo błędów.
kurde sam juz nie wiem,moze Ty byś spróbował mi nagrac ta płyte co Ty na to? pokryje koszty

problem rozwiazany,trzeba bylo wyciagnac radio i wyczyscic laser teraz super czyta.Przy okazji deska poszla w carbon:D

ramka w okol climatronica i nawiew...
Ostatnio edytowany przez marcinmartinus (22-07-2013 22:36:31)