jakbys mial mozliwosc przymiarki to byc moze rozwiazaloby to dylemat:)
sluchajcie pojawil mi sie nowy problemik w aucie mianowicie swiatla przednie swiecily mi normalnie na wysokosci i dlugosc teraz swieca mi fest w dół aa co za tym idzie bardzo blisko ;/ i zauwarzylem ze oby dwie lampy swieca jednakowo dlugoscia a jest ze lewa swieci dalej zeby oswietlic wiecej pobocza aa prawa ktrocej aa teraz swieca na rowno co z tym moze byc..... tylko nie piszcie mi ze mam pokretlo obok przelacznika swiatel do regulacji bo nie mam tego ;/ jeden kumpel powiedzial ze mam samo poziomujace sie lampy ze jakis czujnik jest w bagazniku itp itd ze tym steruje aa jak jest naprawde ???
No tak lampy powinny poziomować się samoczynnie. Wiem, że czasami silniczki od regulacji przy lampie się sypią. Czujnik masz prawdopodobnie z przodu na wahaczu i z tyłu na belce z tego względu, że jak dociążysz tył lub przód to komputer musi dobrać odpowiedni poziom świecenia. Mogę się z położeniem trochę mylić bo sam nie mam takich "bajerów" ale w mk 4, skodach są tak montowane.
Aaa idzie sobie je jakos samemu wyregolowac ?? czy to raczej nie mozliwe ?? A i jeszcze jedno pytanie skoro jestesmy juz przy lampach ostatnio czytalem ze moge sobie zalorzyc xenony pod warunkiem ze mam spryskiwacze i gladkie szkolo na leflektorze oraz samo poziomujace sie walasnie lampy prawda to ?? i nie musze miec soczewki
A gdzie dokladnie zanjduja sie te silniczki regolacji ?? i jak wygladaja mniej wiecej ? to zobaczyl bym czy to wogole jest i czy sie nie sypło...
Ostatnio edytowany przez Kriss (19-05-2010 12:22:14)

No juz czas na new upload hehe zabyscie wiedzieli co bedzie sie dziac..
za niedlugo na kierownicy zawidnieje odpowiedni emblemant GT ![]()
Oraz nowe lampki na tył prawdopodobnie takie ![]()
ale to wszytko bedzie pod koniec miesiaca poczatek czerwca jakos tak napewno zapodam fotki jak to wyglada na aucie
A tu mala sesyjka...

Goferek troche brudnawy ale co zrobic taka pogoda... ;/
W planach mam jeszcze kupic czarne kierunkowskazy w lusterka ale jak narazie nie umie ich znalesc...;/

jednym slowem zacnie bedzie sie prezentowal z tymi swiatlami:)
to sa te same co jedne z nich podawalem 
aa dzisiaj rozpracowalem co jest z moim ESP czemu nie idzie go wylaczyc i byla to blachostka.... okazalo sie ze wystarczylo podpiac kostke pod przycisk bo jakis inteligent to rozlaczyl i musze powiedziec ze teraz zaczela sie dopiero zabawa jak auto rusza z piskiem na pierwszym i drugim biegu 

master napisał:
Inne lampy widzę niż te, które doradzaliśmy, też ładne
MAster przepraszam miales racie rzeczywiscie sa inne.... sa takie dwa rodzaje i minimalnie sie roznia ..
1. http://moto.allegro.pl/item1052540634_l … y_hit.html
2. http://moto.allegro.pl/item1035567408_l … rwone.html
i teraz znowu jest wymowka ktore wziasc sa minimalne roznice pomiedzy nimi jedne sa bardziej czerwiensze aa drogie mniej

wez te bardziej czerwiensze sa bardziej pod kolor auta:) te drugie moga wygladac na wyplowiale od slonca
Oba zestawy są ciekawe. Drugi zestaw będzie lepiej wyglądał w nocy, efekt jak w audi tzn. podświetlenie led w taką jakby ramkę.

fajny i ten napęd na cztery łapy rewelka