Myślałem, że logo specjalnie krzywo
Piękny, istny kocur ! 
Genialne felgi, wyglÄ…da po prostu rewelacyjnie..
Tym bardziej mi siÄ™ podoba, bo mam taki sam kolor Golfa 
Super, naprawdÄ™..

no pięknie się pasie na tych felach...jeszcze tylko gleba i cieszyć się z jazdy w zakrętach 

znalazłem trochę czasu wiec zaktualizuje troche temat
mały mod z lampami :banan 
Jakis czas temu po założeniu dystansow (1 cm) delikatnie przycieralo i się troszkę przypiekło :hammer 

postanowienia po tym sa takie ze na pewno będzie robiony spas i gleba, już jestem po pierwszych konsultacjach, teraz tylko trzeba znaleźć czas i pojechać na próbne przymiarki, co podciąć i gdzie żeby polozyc nizej 

Nie widziałem tego golfika przypadkiem pod stadionem narodowym któregoś czwartku ?

oczywiscie ze widziales
czesto tam jestem z chlopakami z vagmazowsze.com.pl
podlec nastepnym razem 

zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje
, z ostatnich modow jakie zostaly wykonane sa przyciemnione kierunki w lusterkach
jak dla mnie efekt jest duzo lepszy niz zamienniki In-Pro
. Poza tym chyba padly amorki z tylu bo caly czas pukaja
wiec na nowy sezon kupie jakiegos mtsa
hehe. Auto przedwczoraj zostalo podniesione (wlecialy ori sprezyny i amorki) i jest tragedia
auto sie nie prowadzi, stoi jak drabiniasty woz (Ogolnie Seryjny zawias nie interesuje mnie, dlatego na gwincie jezdzic chce i krecic nim w dol
) do amorkow dolaczyly nowe plyny i filtry oraz nowe swiece
pali teraz ja pszczoleczka
.
Plany na przyszly sezon to skrocic gwint zeby zejsc nizej, sprzedac kolo i kupic jakas 19` , i pomodzic cos w środku na poczatek myslalem o fotelach z leona cupry. Mam nadzieje ze wszystko uda sie zrealizowac a nawet wiecej
foty na dniach 

Suuper sie prezentuje golfer, bardzo fajne mody,
Ile cenisz za te kleeemanny?

dobra sesja 

Klasa.

No i z nowym rokiem zaczalem realizować plany, jestem w trakcie oczekiwania na manetke tempomatu, dodatkowo prawdopodobnie wleca zegary ful fis od golf v plus, z modow wykonanych udało się już skrocic gwint z przodu o prawie 2 cm
, do tego kupiłem od znajomego gwint weiteca, ze wszystkimi odbojami, amorkami (tyl sprawny), sprężynami za smieszna kase.
wiec działamy dalej 

Gwint wyjęty, teraz siedzi obleśne seryjne zawieszenie
, w międzyczasie gwint poszedł do skrocenia (udało się zebrac ok 2 cm i czekam na wiosne na efekt
) niestety padly mi tylne amorki od gwintu
, ale nie taki diabel straszny udało mi się dostać drugi gwint WEITEC HICON GT
tylko ze na srednice 55 mm, z nowo nabytego gwintu zabiorÄ™ dobre tylne amorki
, reszte będę miał do sprzedania, jak ktoś chętny zapraszam na PW, jak tylko odbiore ten gwint podesle foty poglądowe i zaloze temat w dziele sprzedam. Co do kol do końca przyszłego tyg jada do Quickcolor gdzie będą moczyc się w chemii aby usunąć z nich badziewny lakier, później prostowanie, lakierowanie na jasny srebrny i polerka rantu. Mysle tez o pakiecie ospojlerowania indyvidual, ale to wszystko się okaze w czasie.

Eleganckie fele!