Witam panowie jak w temacie wlasnie przekroczylem 300tys na liczniku i jestem z tego zadowolony chociaz mam silnik 2.0 TDI 140km gdzie zdania na temat tego silnika sa bardzo podzielone ja w ciagu 2,5 roku zrobilem 80tys i tylko wymieniam wszystko na czas tankuje i jade golfik jak na te chwile sprawuje sie znakomicie .... A tu sa moje fotki ktore powinny znalesc sie tu juz duzo wczesniej ...http://www.fotosik.pl/u/paweldaniel/album/1536762 A co do wyposazenia to : Golf 2.0 TDI z 2005 r 140KM
-Sensor deszczu
-sensor zmierzchu
-Coming Leaving Home
- elektryczne szyby
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- fotochromatyczne lusterko wsteczne
- klimatyzacja
- bodajze 8 poduszek
-otwieranie i zamykanie szyb z kluczyka
- ESP, ABS
- centralny zamek
- przyciemnione szyby
-klimatyzowany schowek
-isofix
-imobilizer
-tempomat
-regulowana kierownica
-podswietlenie nóg
-skrzynia 6 -cio biegowa
A od siebie nie za wiele;
- zmiana wizerunku lampek podsufitk
-diody led (poswietlenie tablicy jaki i swiatla postojowe)
-tempomat
-przyciemnione szyby
A plany ;
-wymiana włącznika świateł
-podlokietnik
-wymiana radia na jakies lepsze
Ostatnio edytowany przez paweldaniel (24-11-2013 21:49:10)

Gratulacje i miliona km zycze 

No to ładnie trafiłeś masz dobry silnik pewnie dbasz o golfa i często zmieniasz mu olej:)

Gratulacje
dalszej bezawaryjności życze 

Co do oleju to zmieniam co 15 tys a przy okazji reszte filtrow .

Pewnie większość waszych (naszych) golfów ma już tyle nastukanych kilometrów, tylko licznik pokazuje magiczną "1" z przodu 

¯yczę dalszej bezawaryjnej jazdy, tylko pozazdrościć takiego autka, że nic się nie dzieje. A co my możemy cyferki nie ubłagalnie przeskakują. U mnie stuknęło już 201550km, i Golfik jeździ. Staram sie wymieniac wszystko na czas i jak na razie jest wszystko ok.

poprawione i zdjecia wrzucone .
Ostatnio edytowany przez paweldaniel (25-11-2013 18:08:38)

felgi S-line 17" ??
ładnie sie prezentuja

To utwórz temat i napisz jakie masz plany modyfikacji i jakie masz wyposażenie:)

Mam problem z odpaleniem auta na gorÄ…cym silniku jak zimny to wszystko ok Golf V 1,9 TDI

skad jestes kolego?
ciezkie odpalanie na ciepłym silniku to niestety wada VW trzeba zwiekszyc mu dawke startowa czasem pomaga regeneracja rozrusznika ale tez nie na dlugo