Witam jakby kogoś interesowało, to kolega sprzedaje coś takiego,
http://i.imgur.com/kDshpFvl.jpg
http://i.imgur.com/6hsm5Cll.jpg
http://i.imgur.com/ayMxu1Ml.jpg
Cena: 215 zł z wysyłka kurierem lub 205 zł pocztą polską. Istnieje także możliwość odbioru osobistego na terenie Białegostoku
Kontakt poprzez 505219939 (tylko w rozsÄ…dnych godzinach)
Ostatnio edytowany przez zbycho74 (05-01-2014 21:23:21)

Stary Ty za to co włożyłeś w tego swojego golfa jak by podsumować to by się chyba nowiutką 7 kupiło w salonie 
Ciekawi mnie tylko kim Ty jesteÅ› z zawodu 

aktualne ????

adam. napisał:
Stary Ty za to co włożyłeś w tego swojego golfa jak by podsumować to by się chyba nowiutką 7 kupiło w salonie
kogo pytasz mnie!!

trzeci5 napisał:
jeśli jeszcze aktualne to biore
Witaj, sorki że nie odzywałem się ale jakoś tak wyszło. Przepraszam. Ogłoszenie jeszcze aktualne, jak cos to proszę do kolegi pisać na sms-a.

adam. napisał:
zły wątek, przeniosłem
Przepraszam, za moją nie wiedzę adam, ale bardzo dziękuje za pomoc. pozdrawiam

adam. napisał:
Jeżeli to do mnie to troszkę złotówek poszło.
: Nie ma co ukrywać,
Ale efekty widać.
A co zawód ma do tego ?

zbycho74 to raczej do kolegi trzeci5 było 

Spoko Jarus1910, jak coś to sorki. Myślę że Trzeci5 nie będzie urażony. Pozdrawiam.

sprawa z nakładkami już załatwiona,ja do siebie biorę tylko nakładkę na pedał gazu bo resztę mam,jeśli chodzi o to kto ile włożył w swoje auto to powiem tak każdy z nas wkłada sporo PLN w swoje auto, sumując koszta to na pewno na MK VII by nie starczyło, na ostatnim zlocie podeszło kilku gości i mi mówi nie lepiej ci było kupić ori GTI a ja im mówię nie bo nie miał bym tej satysfakcji że coś sobie sam zrobiłem a poza tym prawie każdy posiadacz GTI w mojej okolicy jeździ autem dorywczo bo do jazdy na co dzień twierdza że dużo pali ja swojego używam na co dzień bo drugiego auta nie mam bo co to za przyjemność trzymać auto przez 5 dni w garażu,wiecie chyba o co chodzi i nikogo nie chce urazić ,no i zawód tu nie ma nic do tego ale jeśli to kogoś interesuje to ja swoja prace wykonuje 900m pod ziemią więc wiecie już kim jestem z zawodu,holera trochę się rozpisałem,pozdrawiam

Spoko Jarus1910, jak coś to sorki. Myślę że Trzeci5 nie będzie urażony. Pozdrawiam
nie w żadnym przypadku bo nie ma o co
sprawa z nakładkami już załatwiona,ja do siebie biorę tylko nakładkę na pedał gazu bo resztę mam,jeśli chodzi o to kto ile włożył w swoje auto to powiem tak każdy z nas wkłada sporo PLN w swoje auto, sumując koszta to na pewno na MK VII by nie starczyło, na ostatnim zlocie podeszło kilku gości i mi mówi nie lepiej ci było kupić ori GTI a ja im mówię nie bo nie miał bym tej satysfakcji że coś sobie sam zrobiłem a poza tym prawie każdy posiadacz GTI w mojej okolicy jeździ autem dorywczo bo do jazdy na co dzień twierdza że dużo pali ja swojego używam na co dzień bo drugiego auta nie mam bo co to za przyjemność trzymać auto przez 5 dni w garażu,wiecie chyba o co chodzi i nikogo nie chce urazić ,no i zawód tu nie ma nic do tego ale jeśli to kogoś interesuje to ja swoja prace wykonuje 900m pod ziemią więc wiecie już kim jestem z zawodu,holera trochę się rozpisałem,pozdrawiam
nie ktoś usunie tego posta powyżej bo coś poknociłem
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (15-01-2014 11:41:18)

aktualne, cały komplet 
Ostatnio edytowany przez zbycho74 (25-01-2014 11:20:12)

to co w końcu jest na sprzedaż z tego zestawu?

marcinmartinus napisał:
to co w końcu jest na sprzedaż z tego zestawu?
już nic,pozdro

Chyba jeszcze ma, zorientuje się dam znać

zbycho74 napisał:
Chyba jeszcze ma, zorientuje się dam znać
przecież napisałem że to już jest nie aktualne bo ten zestaw już od tygodnia jest u mnie,chyba że ma tego wiecej
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (26-01-2014 12:32:35)