Strony: 1

Ventil Fuer Pumpe/Duese Zylinder 2-N241 elektrischer Fehler im Stromkreis po przetłumaczeniu Zawór pompy / Duese cylindra 2-N241 usterka elektryczna w obwodzie prądowym prosze o szybką odp gdzie to szukać

jarus1910 napisał:
Ventil Fuer Pumpe/Duese Zylinder 2-N241 elektrischer Fehler im Stromkreis po przetłumaczeniu Zawór pompy / Duese cylindra 2-N241 usterka elektryczna w obwodzie prądowym prosze o szybką odp gdzie to szukać
usterka w obwodzie elektrycznym pompo wtrysk cylindra 2,wykręć pokrywę zaworów i sprawdź wtyczkę drugiej pompki i przyjrzyj się kablom ,są jakieś konkretne objawy czy tylko wyskoczył bląd

golf przestaje chodzic na jeden gar wtedy wiesz jak sie jedzie zero mocy cały drga na początku jak tak robił gasiłem odpalałem i ok ale wczoraj po kupnie prezentów 20 km od domu jak mu sie to stało to odrazu błąd i dopiero po 6 czy 7 razie załapał masakra jakas . szukałem na innych forach i znalazłem tez info na niemieckim ze wiązka tak pod pokrywą zaworów własnie

jak zdejmiesz pokrywę to wypnij kostkę od tej pompki i delikatnie wygnij styki te co wystają w kostce od pompki i daj znać czy coś pomogło

dam dam bo napewno sie też to komuś może przydać trzeci5 a uszczelke pod pokrywę znajde w zwykłym sklepie czy tylko ASO? tylko wiesz to cały czas nie jest tylko po jakims tam czasie ale teraz co 2 dzien sie działo ale bede to obserwował i info zdam

uszczelkę w zwykłym sklepie z częściami kupisz,koniecznie daj znać

jak nie ten dział informacja jest dotycząca jedynie silnika wysokoprężnego wiec niewidze problemu by ten temat był w tamtym dziale diesel

to tak po doginałem gniazdo ale w instalacji i narazie jest spokuj z tym szarpaniem i z błędem pompki zobaczymy na ile
dzięki trzeci5 za podpowiedz z tym gdzie szukac było usterki

jarus1910 napisał:
to tak po doginałem gniazdo ale w instalacji i narazie jest spokuj z tym szarpaniem i z błędem pompki zobaczymy na ile
dzięki trzeci5 za podpowiedz z tym gdzie szukac było usterki
nie ma za co, po to tu jesteśmy

mam nadzieje ze to komus w zyciu pomoże 
Strony: 1