Jakie sa teraz srednie ceny MKV ? jakbyscie mogli z klasowac wg np silnik + rok ?!

popatrz na allegro i sie dowiesz
wszystko zalezy od tego w jakim stanie jaki przebieg, wyposazenie itp. widzialem nawet za 15-16 tysiecy mkV.. ale ja bym sobie takiego nie kupił..

Chodziło mi o to czy można z klasować golfy v wg silnika podając średnie przedziały cenowe. Znajomy się mnie dziś pytał i ciekawi mnie czy ktoś tez uważa podobnie do mnie 

wszystko zależy od tego jak bedzie wygladał moze byc ostatni wypust a zeszmacony do cna. cena równa sie ze stanem 15tys kupisz owszem trupa co bedziesz pchał kase codziennie licznik albo bedzie skręcony ze bania mała albo wyglad bedzie bo bedzie tu niema różnicy golf czy jakies tico za niska cene niema co sobie obiecywac. a co do silnika czym nisza cena to tez moze byc skatowany i nie bedzie to jakas igła tylko albo wymiana albo koszty w naprawie
Ostatnio edytowany przez jarus1910 (05-02-2014 00:47:56)

jarus1910 napisał:
wszystko zależy od tego jak bedzie wygladał moze byc ostatni wypust a zeszmacony do cna. cena równa sie ze stanem 15tys kupisz owszem trupa co bedziesz pchał kase codziennie licznik albo bedzie skręcony ze bania mała albo wyglad bedzie bo bedzie tu niema różnicy golf czy jakies tico za niska cene niema co sobie obiecywac. a co do silnika czym nisza cena to tez moze byc skatowany i nie bedzie to jakas igła tylko albo wymiana albo koszty w naprawie
dokladnie, jak kolega mowi