Hej,
Mam do was takie pytanko,a mianowicie: chce złożyć do podświetlania rejestracji ledy,lecz słyszałem,że muszą być jakieś specjalne,bo będzie wyskakiwał błąd spalonej żarówki. Czy ktoś wie jakie to muszą być żarówki?
Z góry dziękuję za odp.

muszą być can bus , ale nie raz tu ktoś o tym pisał takze najpierw użyj szukaczki 
Ostatnio edytowany przez lemis (14-01-2014 21:08:58)

Witam. Mam problem z podświetleniem deski rozdzielczej a dokładniej z zakresem obrotomierza od 2- 3 tyś obrotów słabo świeci a czasami sie samo podswietla i swieci jak reszta na tablicy. Nie wiem co jest grane i co może być przyczyną? Może ktoś miał podobny problem w Golfie V?

jesli raz świeci a raz nir to zapewne cos nie do końca styka może to jakiś zimny lut,podjedz z tym to elektryka wymontuje ci licznik poprawi luty na ledach odpowiedzialnych za podświetlenie i może będzie OK

Kupiłem ledowe na allegro za 110zł ( innych nie było ) zero błędów 2 min wymiana a efekt super.

Jest też koleś Tomik na innych forach, co robi moduły oświetlenia do aut,wewnętrzne oświetlenie i zewnętrzne, są superowe, fakt że więcej kosztują ale są zajefajne, Ja tam brałem od niego i jak na razie nie narzekam. 

macie kogoś sprawdzonego na allegro, w sprawie zakupu podświetlenia?

podłączę się do pytania kolegi wyżej 

Nie koniecznie trzeba szukac kogos kto juz cos komus sprzedal
Mysle ze wystarczy popatrzec na ilosc towaru u danego sprzedawcy,co konkretnie oferuje i jakie ma komentarze sprzedazy