fela ladna zobaczymy jak bedzie na aucie wygaldac
jakies firmowe felgi ?
Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (07-02-2014 23:58:10)

No felgi prezentują się imponująco zamotujesz pewnie na wiosnę bo szkoda ich niszczyć.

Jakie ET felgi ?

A wiec tak 
Patryk napisał:
Przód to GTI style czy org zderzak ? Ciekawe fele chodź jak dla mnie za gęste , ale to moja opinia
Zderzak to GTI style ponieważ nie chciało mi sie belki zmieniać
Ja własnie szukałem takich "gęstych"
Najbardziej mi sie podobały
Sa to felgi na lato ponieważ tak jak kolega napisał wyżej szkoda mi ich na zime
Felgi sa firmy włoskiej( dekielki jeszcze do naklejenia ale nie pamiętam nazwy hehe) a et to 45 
Oczywiście dodam zdjęcie na lato zaraz po założeniu ich 

I nic nie odstaje zderzaczek ?

TanQ napisał:
A wiec tak
Patryk napisał:
Przód to GTI style czy org zderzak ? Ciekawe fele chodź jak dla mnie za gęste , ale to moja opinia
Zderzak to GTI style ponieważ nie chciało mi sie belki zmieniać
Ja własnie szukałem takich "gęstych"
Najbardziej mi sie podobały
Sa to felgi na lato ponieważ tak jak kolega napisał wyżej szkoda mi ich na zime
Felgi sa firmy włoskiej( dekielki jeszcze do naklejenia ale nie pamiętam nazwy hehe) a et to 45
Oczywiście dodam zdjęcie na lato zaraz po założeniu ich
Na wiosnę możesz już te fele założyć będą się ładnie prezentowały

To koło jakiej jest firmy??? Wygląda jak jakaś chińszczyzna. Jaką ma szerokość???
Fajne masz moto, szczególnie kolor.
Ostatnio edytowany przez JohnTitor (09-02-2014 13:27:00)

JohnTitor napisał:
To koło jakiej jest firmy??? Wygląda jak jakaś chińszczyzna. Jaką ma szerokość???
Fajne masz moto, szczególnie kolor.
Firmy dokładnie nie pamiętam a nie mam jak sprawdzić ponieważ koła zostały w domu a jestem poza nim do końca tyg. Szerokośc to 8''

golf ładny, fajny kolor, szyby przyciemnione też na plus bo nieźle się to komponuje z kolorem, oczywiście przyciemnienie połowy szyb wg mnie na minus bo wygląda jak karawan 
ten napis to rozumiem, że reklama lub został poddany modyfikacjom?
btw patrząc z boku wydaje się, że tył siedzi niżej ziemi, robileś coś z zawieszeniem?
felgi nie przemawiają do mnie, i wyglądają tak jak kolega wcześniej napisał na chińszczyznę, a firma włoska to może być tylko na kapselku 
jakie opony planujesz założyć na te felgi?

Suchy napisał:
... oczywiście przyciemnienie połowy szyb wg mnie na minus bo wygląda jak karawan
ten napis to rozumiem, że reklama lub został poddany modyfikacjom?
btw patrząc z boku wydaje się, że tył siedzi niżej ziemi, robileś coś z zawieszeniem?
jakie opony planujesz założyć na te felgi?
Jeśli chodzi o szyby to niestety nie moge przyciemnić całosci jak mi sie podoba. Miałem przyciemnione w jednym aucie całość i posmigałem moze 2tyg...
Jesli chodzi o napis to tak jak juz pisałem wczesniej został naklejony ponieważ podobał mi sie
Chciałem zeby auto miało własnie ten napis.
Sprawa zawieszenia. Moim zdaniem taki efekt otrzymałem ponieważ na ostatnim zdjeciu auto stoi na przełomie garazu do kotrego jest dość spory spadek. Ale z zawieszeniem nic nie zmieniałem.
Opony planuje założyć 225/40. 

rozmiar właściwy 
tylko będzie wysoko stał jak nie obniżysz zawieszenia i bedzie b. dużo wolnego miejsca miedzy kołem a nadkolem 

Spoko na razie kupiłem alus ale w palach jest też obniżenie 

Ostatnio edytowany przez TanQ (01-03-2014 20:17:02)
£adny Golfik
Koniecznie posadź go niżej bo wygląda jak koza na tych 18".. Lekka gleba i będzie naprawdę super, jeśli chodzi o same felgi to kwestia gustu, mi osobiście się nie podobają ale tak naprawdę mają się podobać Tobie bo to wkońcu Twój samochód..

Gleba bedzie ale raczej na nowy sezon bo kasy brak..
Wiadome, mi sie podoba taki jaki jest:) Taką miałem wizje hehe 

A tutaj zdjecie jaki był przed i po
Oczywiście to nie koniec modów