Ma ktoś u siebie zamontowany taki przód !? Były jakieś problemy z montażem ? Coś odstawało itd. !?

Kolega Turbo chyba miał zakładany front gti style
a tak pozatym pełno postów robisz odnośnie tego frontu 
tak mi sie zdaje ze on miał bo ktos pisał napisz PW do niego
Ostatnio edytowany przez jarus1910 (13-02-2014 23:09:58)

Fakt to już 3, Ten jest konkretnie na temat GTI look (montaż itd.), w poprzednim pytałem dokładnie o zderzak od jetty (co sądzicie o aukcji) a pierwszy dotyczył wyboru między ori GT a GTI. Więc myśle że to nie za dużo, ale jeśli się myle to sory 

lepiej sie spytac niz kase wywalic w błoto a to nie mało
ten link co z gosciem od gt podałem on ma zderzak za 900 jak pamiętam z halogenami a pas za 200 zł 500zł drożej od gti style ale zawsze orginał
mi na to troche kasy szkoda 

Turbo o ile sie nie myle miał oryginalny od GT i zmienil sobie tylko kratki i grill na ten od GTI 

avee ! GolF napisał:
Turbo o ile sie nie myle miał oryginalny od GT i zmienil sobie tylko kratki i grill na ten od GTI
tak dokładnie TURBO ma ori zderzak z frontem GT i zmienił kratki na GTI w sumie to kratki GTI ma ode mnie bo mi zalegały w garażu
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (14-02-2014 16:46:59)

sorry za błędną inf jednynie go z kims pomyliłem bo gdzies tu na forum czytałem o tym gti style

jarus1910 napisał:
sorry za błędną inf jednynie go z kims pomyliłem bo gdzies tu na forum czytałem o tym gti style
ja miałem kiedyś zderzak GTI look,pasował całkiem dobrze

No i już wiem wszystko co chciałem wiedzieć

trzeci5 napisał:
avee ! GolF napisał:
tak dokładnie TURBO ma ori zderzak z frontem GT i zmienił kratki na GTI w sumie to kratki GTI ma ode mnie bo mi zalegały w garażu
Tak dokładnie mam ori zderzak ale już front GT jutro zostanie wysłany do Trzeciego 5 i zamieniłem kratki i front na GTI nic nie odstaje ani nie ma żadnego problemu.Kolego więc jeśli masz zamiar kupić taki kupuj bo wygląda imponująco w golfie:)

Turbo napisał:
trzeci5 napisał:
avee ! GolF napisał:
Tak dokładnie mam ori zderzak ale już front GT jutro zostanie wysłany do Trzeciego 5 i zamieniłem kratki i front na GTI nic nie odstaje ani nie ma żadnego problemu.Kolego więc jeśli masz zamiar kupić taki kupuj bo wygląda imponująco w golfie:)
I tak zrobie, bo faktycznie świetnie wygląda!