Drodzy koledzy ogłaszam przedsprzedaż, będę sprzedawać swojego Golfika za jakieś półtora miesiąca, i zanim oficjalnie wystawię go na otomoto, proponuję go Wam, może jakiś kolega koleżanka żona przyjaciel kot nie wiem, ktoś potrzebuje pięknego Golfika, chcę go oddać w dobre ręce bo włożyłem w niego całe moje serce i dbam o niego jak o córkę.
Co do ceny to się dogadamy, rocznik 2006, przebieg na tę chwilę 166 tys, zdjęcia w moim profilu można obejrzeć.
Wyprowadziłem instalację pod głośniki z tyłu trzeba tylko podłączyć, wymienione jest na nowe koło dwumasowe, i na życzenie zostawię w samochodzie xcar linka czyli że w radio można słuchać muzyki z karty pamięci.
Jedyne co trzeba w tym samochodzie zrobić to tuleje z przodu (koszt koło 240zł a oba przeguby już założyłem nowe)
Wymieniony jest boardnetz na najwyższą wersję, ustabilizowałem też spalanie w tej chwili na trasie pali 4,6 a po mieście koło 6,8.
Na karoserii są leciutkie ze 3 wgniotki od kamyczków, i jak już mówię wszystko to wszystko, autko nigdy nigdzie nie było uderzone, mam na to słowo poprzedniego właściciela wystarczy na facebooku wpisać Gabriele Vadala z Rzymu to jest poprzedni właściciel.
Dodatkowo wymieniłem w autku wszystkie plastkikowe wystarte rączki guziki przełączniki itd.
Jak coÅ› czekam na info na prv.

Dlaczego sprzedajesz ? Co planujesz kupic nastepnego ? 

Szkoda że chcesz się pozbyć golfa. Tylko szkoda że chcesz go zamienić na ... Citroena...

je#@$% cytryny

Bez przesadyzmów Panowie. Znajomy mechanik jeździł poprzednią generacją c5 i nie robił przy niej absolutnie nic. Jak tylko Adasiek wybierze sobie odpowiedni egzemplarz z dobrym silnikiem, to pojeździ. Co nie zmienia faktu, że ja brałbym AR 159 kombi z 1.9 jtd 150 KM.
Ostatnio edytowany przez serj (17-02-2014 19:44:12)
alfy nie chcę nigdy nie pociągały mnie te samochody, mam też trochę dość kultu VW naje**ałem się trochę przy tym autku wg userów autocentrum.pl Cytryna z silnikiem HDI 2,0 140km ma ocenę 4,85 a passat 2,0 z 2008 ma tylko 3.87 to też o czyś świadczy

oceny ocenami, ja tez nie jestem za kultem vw, audi, mercedes i wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale przecież on jest paskudny, to jest moje zdanie,
podobno silniki sa ok, ale ta elektronika... 

adam. napisał:
alfy nie chcę nigdy nie pociągały mnie te samochody, mam też trochę dość kultu VW naje**ałem się trochę przy tym autku wg userów autocentrum.pl Cytryna z silnikiem HDI 2,0 140km ma ocenę 4,85 a passat 2,0 z 2008 ma tylko 3.87 to też o czyś świadczy
Osobiście bym był za Passatem
ale cytryna też nie jest niczego sobie,choć jakbym jaż szukał czegoś większego to poszukał bym w Crossover-ach.

Złoty środek to pasek cc
najlepiej 2.0 TFSI ]:->

Nawet nie wiedziałem, że C5 tak tanio chodzą... faktycznie w tych pieniążkach ciężko o coś dużego nowego i niemieckiego... Pozostaje C5, mondek... może jakiś japończyk.
passata nie kupię w tej kasie, astra IV w kombi za droga, skoda octavia w środku wygląda jak stare auto, mondeo podobno ciężko sprzedać, jeszcze patrzę po hondzie accord ale jakoś mnie nie przekonuje, i podoba mi się avensis III ale za drogi.
Za jakieś 5 lat kupię sobie tę najnowszą Jettę, bardzo bardzo mi się podoba jest śliczna

hej Panowie! nie mam nic przeciwko, ale to pierwsze forum na którym jestem a dziennie odwiedzam 4 fora i można sobie tak luźno dyskutować w dziale sprzedam... wg mnie są do tego inne działy, ale jak kto woli... adam napisałbyś coś więcej o tym aucie, jaka cena, jakies foto itp
zdjęcia mówiłem że są dostępne w moim "garażu" a cena też napisałem że jest do uzgodnienia jak jesteś zainteresowany pisz, wiem że nie będę chciał zejść poniżej 23500 - 24000zł wiem co sprzedaję i wolę dłużej poczekać, włożyłem w niego kupę pracy