Golf V 1.9 TDI 105 km 2006 rok 197.000 tyÅ› 5 drzwi
-klimatronic dwu strefowy
-ABS i ESP
-elektryczne i podgrzewane lusterka
-klimatyzowany schowek
-10 znaczków AIRBAG
-podgrzewana tylna szyba
-ISOFIX
-6 głośników
-radio RCD 210
-klamki czarne
-felgi 16

Ostatnio edytowany przez master (24-02-2014 18:22:05)
Witam na Forum 
Dodaj koniecznie zdjęcia, chętnie pooglądamy Twoje MKV..
JakieÅ› plany co do modyfikacji?
Pozdrawiam

Czekam na zdjęcia

Foty dodane czekamy na aż admin je umieści
Na razie only visual ... mam 200.000 tak więc mam obawy co do chipu i.t.p
Pozdrawiam.

smog92 napisał:
Foty dodane czekamy na aż admin je umieści
![]()
Na razie only visual ... mam 200.000 tak więc mam obawy co do chipu i.t.p
Pozdrawiam.
200tyś. na TDI to nie robi większego wrażenia ja u siebie mam już 220tyś.i jakieś 40tyś. na programie przejechane,śmiało chipuj

Wstaw też fotki wnętrza autka.Ja też chipowałem TDI rób śmiało jak Trzeci 5 napisał amen.

Polecacie jakiś dobry chip servis na śląsku ?
Rozmawiałem z gosciem w Opolu o tym chipie ale powiedział że najpierw diagnostyka płatna i jak da rade będzie chip . Ciekawe czy zamknę się w 2.000 zł ?
No i moja turbinka też dziwnie wyje ( siedząc w aucie podczas jazdy ma się wrażenie że pogotowie lub policja gdzies na sygnale jedzie ) no ale diagnostyka wykaże ( mechanicy samochodowi mówią że jest ok ) . Na laptopie wykazało 88% sprawnosci turbiny.

Ja slyszalem o nich ze sprawnie, dobrze i tanio robiÄ…. Pytalem ich o cene to powiedzieli 800zl i na wiosne sie tam wybieram z kolega w dwa auta
Najpierw sprawdzaja czy wszystko ok z autem, pozniej jest decyzja jaki program itp. Zadzwon i sie dowiesz wszystkiego.
https://www.facebook.com/ctrtuning

mój tuner robi programy w w granicach 600-800pln zalezy od auta jak jest automat to 1000pln,

T.z.n Diagnostyka 600-800 zł i chip 600-800 zł . Zmieszczę się w 2.000 zł . Chyba zdecyduję się na wiosnę . Pozdro chłopaki 
Co do przebiegu nie martw się, tak jak piszą koledzy najpierw Ci zdiagnozują kondycję silnika, a dopiero później będą modzić 
¦ląsk tzn. gdzie dokładnie?
W Krakowie i £odzi jest firma CompSport, robią chip za 1800 zł, masz w cenie diagnostykę właśnie, hamownię przed i po chipie oraz gwarancję na rok 
Sam u nich modziłem moje MKV, tylko że w Bielsku-Białej.. mogę polecić z czystym sumieniem 

smog92 napisał:
T.z.n Diagnostyka 600-800 zł i chip 600-800 zł . Zmieszczę się w 2.000 zł . Chyba zdecyduję się na wiosnę . Pozdro chłopaki
600-800pln to cena za diagnostykę i chip z hamowaniem auta po programie,skąd dokładnie jesteś?

Marco napisał:
Co do przebiegu nie martw się, tak jak piszą koledzy najpierw Ci zdiagnozują kondycję silnika, a dopiero później będą modzić
¦ląsk tzn. gdzie dokładnie?
W Krakowie i £odzi jest firma CompSport, robią chip za 1800 zł, masz w cenie diagnostykę właśnie, hamownię przed i po chipie oraz gwarancję na rok
Sam u nich modziłem moje MKV, tylko że w Bielsku-Białej.. mogę polecić z czystym sumieniem
W Rzeszowie jest taniej płaciłem za chipa 1200zł za wszystko wyżej wymienione i gwarancja jest imienna i dopóki ja jestem właścicielem auta.

Okolice Gliwic . Ale najważniejsze to własnie hamownia , żeby była gwarancja i normalna obsługa . Sami wiecie o co cho

trzeci5 a ten tuner od Ciebie daje jakas gwarancje? moze bym sie do Ciebie wybrał zamiast do CTR, w koncu kto jak kto ale jesli Ty polecasz to chyba warto. 

avee ! GolF napisał:
trzeci5 a ten tuner od Ciebie daje jakas gwarancje? moze bym sie do Ciebie wybrał zamiast do CTR, w koncu kto jak kto ale jesli Ty polecasz to chyba warto.
gwarancja na program jest nawet teraz chipował volvo mojego brata 2.4 turbo i po miesiącu zaczęło coś niedomagać i bez problemu wzia auto i w ramach gwarancji poprawił program, w serii volvo miało 200KM a teraz ma 255KM, nawet to jedzie,z tym tunerem jest tak że odstawiasz mu auto na 48h ja zawsze wożę w piątek rano lub w czwartek wieczorem i w sobotę jest do odbioru,zdarzają się przypadki że auto dłużej stoi jak są problemy ze sterownikiem czy tam z jakimś innym niedomaganiem które może mieć wpływ na poprawne działanie programu itp.
smog92 w bielsku masz CS http://www.compsport.pl
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (26-02-2014 10:31:48)

Dzięki za info