Witam jak w temacie chce zakupić jakiś nie drogi komplet sprężyn znalazłem to
1-FK-Automotive Seria Hightec 430 zł
2-JAMEX 400 zł
3-Vogtland 425 zł
4-MTS 458 zł
góry dziękuje za podpowiedz

to ceny samych sprężyn?bo za niewielką dopłatą można sprężyny i amory kupić a nawet markowego gwinta

prezesik napisał:
kolego możesz coś napisać jeśli wiesz które wybrać ? a gwintu nie chce .
osobiście bym szukł coś takiego jak Eibach ,H&R ewentualnie bym wzią FK,ale na każdych z nich pojeździsz, napisz o ile chcesz obniżyć auto

tak koło 3-4 cm akurat tyle ile obniżają te FK ,chce autem jeździć normalnie z rodzina no i codziennie do pracy ale żeby było obniżone wszystko już mam koła ,ciemne szyby kilka drobiazgów ale brakuje mi tego obniżenia oczywiście po końcowych modyfikacjach wrzucę foto
bo auto dostało przycienione szyby ,szukam jeszcze tylnej dokładki zderzaka bez wyciec na rury ale to w następnym miesiącu .wiem ze kolega trzeci5 wie wszystko to może mi odp na pytanie odnośnie napinacza pasa bo świeci mi się poduszka i tak do końca nie wiem co mam wymienić w tym całym napinaczu. strona pasażera może jakieś foto czego ma szukać na allegro będę bardzo wdzięczny 
Link do sprężyn - http://allegro.pl/sportowe-sprezyny-obn … 84215.html oczywiÅ›cie wersja bÄ™dzie dobrana do mojego modelu

do takiego obnizenia przydalyby sie juz skrocone amorki.