Witam ponownie, od jakiegoś czasu gdy jadę autem wyskakuje mi kontrolka świec żarowych i napis "Motorstörung Werkstatt".
Generalnie nie mam problemów z odpalaniem auta ale obawiam się, że może to być coś poważniejszego.
Przed momentem byłem u mechanika, stwierdził, że w golfikach często kontrolka świec może oznaczać błąd silnika.
KtoÅ› ma jakÄ…Å› wiedzÄ™ na ten temat?
pzdr
Tutaj zdjecie:
http://vpx.pl/image/YAZm

te zdjęcie tu za bardzo nic nie wniesie,podłącz pod kompa i zobacz jakie konkretny błąd jest,napisz jeszcze czy kontrolka świeci cały czas czy mruga,problemów z odpalaniem auta nie będziesz miał bo świece przy takich temperaturach nie grzeją,pozdro

jutro jestem umowiony takze bede madrzejszy. co do kontrolek, to zapala sie w trakcie jazdy i mruga.
Po zgaszeniu i ponownym odpaleniu auta bywa roznie, raz znika a nastepnym razem znowu pojawia sie blad

Witam, jestem po wizycie u mechanika. Po podłączeniu pod komputer wyskoczyły dwa błędy:
1. Czujnik temperatury powietrza zasysanego - za wysoki sygnał
2. Wyłącznik świateł hamowania - sygnał niezrozumiały
Czy może ktoś mi przybliżyć wyżej wymienione błędy i określić mniej a więcej na jaki koszt naprawy mam być ewentualnie przygotowany?
Pozdro

czyli tak ja myślałem i już gdzieś na forum pisałem o tym,na początek sprawdź czy jak naciśniesz hamulec czy zapalaja się wszystkie światła stop,jeśli tak to wymień czujnik nad pedałem tylko zanim go weźmiesz do ręki to przeczytaj instrukcję montażu,bo łatwo go spierdzielić,tez o tym pisałem gdzieś tu na forum,użyj opcji szukaj,co do czujnika to jeśli faktycznie podaje za wysoka wartość to go wymień,