Witam
Na forum A3 znalazłem opis pociągnięcia dodatkowego kabla,żeby uaktywnić opcje CH i LH. Na razie mam ustawiane swiatła do jazdy dziennej wersji USA i działa wszystko poprawnie. Jednak po długich bojach nie trybi leaving i coming home. Wersja sterownika 17 bajtowa gofer z 2004r. Jak u Was wygląda sprawa LH i CH?
link do patentu z A3
http://www.a3-club.net/forum/showthread … amp;page=5

Z językami obcymi to u mnie żle ,więc może żle intepretuje , ąle jeżeli w pytaniu chodzi o światła na przywitanie i pożegnanie ( mam nadzieje ze wiadomo o jakie mi z koleji chodzi ) to mając je
w opcji strasznie mnie w.... ły. i je wyłączyłem . Mam xenony ledwie kliknołem by odblokowac drzwi już się świeciły , zanim pozdejmowałem blokady łańcuchy ( ha ha ) i trafiłem kluczykiem do stacyjki -zgasły . Jako że mam dzienne na xenonach ledwie ruszyłem kluczykiem znów się zapalają . Przy wysiadaniu wszystko od nowa ,
Auto zaparkowane wszystko pogaszone ,wysiadam klik pilotem a tu na pożegnanie iluminacja .
Bardzo mi ulżyło jak fajerwerki wyłączyłem . ąle żeby to urachamiać -o nie .
Tylko czy o tym samym piszemy

Tak o tym samym, przywitaniu pożegnaniu. Można ustawić, żeby zamiast xenonów włączały się halogeny i po sprawie. Faktycznie szkoda żarników. Może ktoś opisze czy w roczniku 2004 ma CH i LH ? Gdy masuje pin we wtyczce 16 to i tak nie ma efektów.

Witam
Mam tez ta opcje ale dziala mi tylko na LH jak otwieram drzwi z pilota to swiatła sie zapalaja ale tylko wtedy jak jest ciemno.
a co do CH to nie mam uruchomionej tej opcji.

Jak przenieść opcje LH CH na halogeny ?

Kiedyś jak u znajomego podłączałem vcds do golf 6 to była taka opcja do włączenia. Więc może jakiś nowszy bordnetz ?