TrochÄ™ fotek
Ostatnio edytowany przez michał (09-10-2012 15:55:53)

TrochÄ™ fotek;
¦wiatła maja osobny włącznik wiec w każdej chwili można je włączyć i wyłączyć
rl]
Ostatnio edytowany przez michał (09-10-2012 15:56:08)

Planowane modyfikacje;
¦wiatła przód
¦wiatła tył
Przyciemnienie szyb
Oklejenie lub polakierowanie części kokpitu
Neony pod podwozie
jak to się mówi fantazja nie wystarczy 

A tak to chyba lepiej
Ladnie wyglada jeszcze nocno pora bys zdjecia wrzucil 

master a dokladnie jakie halogeny masz na mysli bo mam tak samo fabryczne i ogladajc efekt pracy michala tez bym cos pokombinowal

Pewnie chodzi o to, że kolega ma zwykłe halogeny a można sobie kupić szkła przystosowane do jazdy dziennej, zaprogramować je jako dzienne i tyle 

[
w nocy 
Ostatnio edytowany przez michał (09-10-2012 15:56:52)

Te niebieskie to od podświetlania wnętrza?
Mocno dajÄ… te ledy,
Kontroli nie miałeś jeszcze policyjnej?
Ciekawi mnie czy nie będą się pluć,

m
Ostatnio edytowany przez michał (09-10-2012 15:57:18)
EFEKT ¦WIATE£ SUPER.. W NOCY DAJ¡ BARDZO MOCNE ¦WIAT£O, WYDAJE MI SIę, ¯E ¦LEPI¡CE.. NIE CHCIA£BYM RACZEJ MIJAć SIę Z TOB¡ PO ZMROKU.. BARDZO DOK£ADNIE ZAMONTOWA£E¦, W£¡CZNIK WYGL¡DA ZAJEB..
MAM JESZCZE PYTANKO (OGÓLNE) JE¦LI CHODZI O DIODY, CZY ICH MONTA¯ WYMAGA ZAINSTALOWANIA PRZETWORNIKA? CHCIA£EM KIEDY¦ ZAMIENIć POSTOJÓWKI NA DIODKI I KOMP POKAZYWA£ KONTROLKę SPALONEJ ¯ARÓWKI;
Ostatnio edytowany przez Marco (30-08-2010 22:52:29)

diody są podłączone na stale maja własny prąd i świeca nawet bez kluczyka. Był problem jak były podłączone pod włącznik świateł. na pozycjach było ok a jak włączałem mijania to diody gasły a po chwili zaczęły delikatnie pulsować jak by dostawały prąd. wiec zamontowałem pod osobny włącznik i po problemie:D
ciekawe czy jest jakieś rozwiązanie, aby podłączyć takie diodki pod światła.. Twoje rozwiązanie jest ok, ale jak sobie zapomnisz wyłączyć te światła, to możesz mieć niemiłą niespodziankę po długim postoju.. wiesz, w dzień nie widać tak mocno jak w nocy, i można zapomnieć..

małe zmiany 
[
Ostatnio edytowany przez michał (09-10-2012 15:57:37)

czyzby kolega mial cos wspolnego ze Scania wniskujac po naklejkach?

tak jeżdżę obecnie scania