W związku iż nadchodzi wiosna trzeba się zabrać za Golfiarza
Powiedzcie mi jakie Poleacie środki do konserwowania naszego lakieru?
Jest możliwość uniewidocznienia odprysków na masce(i w tym miejscu nie ma lakieru) bo mam ich troche i bardzo okropnie to szpeci ;//

też mam takie odpryski i zastanawialem się nad kredką ale to chyba nie jest najlepszy pomysl..
co do woskowania to ja woskowałem ostatnio sonaxem, zwykly wosk niekoloryzujący cena kolo 17 pln za 250 ml (castorama) i efekt jest bardzo przyjemny
edit: efekt do oglÄ…dniecia w temacie "co dzis zrobiles przy swoim aucie" 
Ostatnio edytowany przez rafau (08-03-2012 11:07:48)

Panowie
Po umyciu auta najlepszy jest CLIN do szyb biały usuwa cały kamieni i resztki brudu a auto świeci się jak psu ja.....
wiem co piszÄ™ 
Pozdro

Zdecydowanie polecam- Sonax premium class carnauba care -wspaniały efekt i na długi czas-używam od kilku lat i nie spotkałem nic lepszego-kupuje zawsze w autokosmetyki.pl

Co sądzicie o wosku firmy Meguiar? Zastanawiam się nad jego kupnem w sklepie internetowym http://sklep.motogo.pl/pl/producer/Meguiars/91 Może ktoś już korzystał i byłby w stanie udzielić opinii. Ewentualnie zaproponować po prostu coś lepszego cenowo i jakościowo.

Ja kojarzę tren wosk, ale zamawiam go na części samochodowe sklep. Całkiem fajnie się sprawdza także możesz porównać oferty....