brkov napisał:
też mam zamiar pomalować listwy boczne i przednie jaki jest koszt, tak pi razy drzwi? dawaj fotkę jak to wygląda
zrobilem po znajomosci za 450zl listwy przednie boczne i tylna dokladka.problem mieli z klamkami zeby je wyjac stad tez chromowane nakladki in pro wsadzilem:)
A tak ogolnie to ceny sa rozne inny koles mi mowil ze za sama tylna dokladke 400zl
postaram sie dzis wrzucic fotki

Ostatnio edytowany przez pagong (11-08-2010 23:24:07)

Czy myslales zamiast kamerki zamontowac czujniki cofania? Nie trzeba patrzec w monitor. Jakie masz aktualnie felgi ze planujesz zmieniac.
no proszÄ™.. trochÄ™ lakieru i od razu autko inaczej wyglÄ…da..
według mnie 450 zł za wszystkie elementy to super cena.. klamki też całkiem fajnie wyglądają.. pzdr

bubude zastanawialem sie nad czujnikami czy jeszcze nie dolozyc dodatkowo sobie ( ale kamerka jest super nie wyobrazam sobie zeby w nast aucie nie miec czlowiek szybko sie przyzwyczaja)
felgi mam orginalne volkswagenowskie kupione w salonie sa to 15 calowe felgi - a chcialbym zamontowac na przyszly sezon 17 lub 18 calowe
Marco no pewnie cena super u innych chcieli 400zl za jedna dokladke tylna a tu tyle wyszla calosc teraz zamierzam odlozyc pieniadze na felgi oraz planuje dodac progi boczne i przednia dokladke do zderzaka - tylko w tym temacie nie wiem na co sie zdecydowac bo orginalna dokladka volkswagenowska to ksozt 1 tysiaca zl takze pewnie jakas inna dokladke kupie
odnośnie dokładki.. poszukaj sobie używanej z wersji gt sport, pasuje idealnie do zderzaka.. ja kupiłem właśnie taką, za niewielkie pieniądze i polakierowałem.. efekt jest super i kieszeń tak nie ucierpi jak podczas zakupu w serwisie 

spojrzalem w twoj profilek pdooba mi sie ta dokladka chetnie bym taka zakupil sobie:)
dzięki.. zderzak z dokładką wygląda o niebo lepiej niż z seryjnym, czarnym spojlerem.. auto jest optycznie niższe i super się prezentuje.. powodzenia

Marco napisał:
dzięki.. zderzak z dokładką wygląda o niebo lepiej niż z seryjnym, czarnym spojlerem.. auto jest optycznie niższe i super się prezentuje.. powodzenia
mozesz dac mi jakies namiary na taka dokladke? i jaki orientayjnie ksozt zakupu?
popatrz sobie na allegro, w dziale tuning/optyczny są takie dokładki.. cena to ok 150/180 zł, o ile dobrze pamiętam, plus malowanie.. ja jej szukałem kilka tygodni, nie zawsze są, jest też trochę badziewia za 70/80 zł, ale nie warto.. najlepiej poszukaj sobie z oryginalnego zderzaka od wersji gt sport, będziesz miał pewność, że nie połamie się po pierwszym kontakcie z krawężnikiem lub czymś innym.. jak znajdę aukcję to ci podrzucę link na pw.. pzdr

male zmiany;)

pagong napisał:
male zmiany;)
http://img826.imageshack.us/img826/1926/32038526.jpg
http://img542.imageshack.us/img542/3711/82935649.jpg
Jeszcze czerwony kogucik na dach i będzie ekstra
. I byłbym zapomniał - jeszcze bat na dachu do CB Radio.
Poważnie: mnie się osobiście nie podoba.

mzs napisał:
pagong napisał:
male zmiany;)
http://img826.imageshack.us/img826/1926/32038526.jpg
http://img542.imageshack.us/img542/3711/82935649.jpgJeszcze czerwony kogucik na dach i będzie ekstra
. I byłbym zapomniał - jeszcze bat na dachu do CB Radio.
Poważnie: mnie się osobiście nie podoba.
kwestia gustu mi sie bardzo podoba na zywo wyglada to o wiele ladniej niz na foto niebawem moze filmik nakrece w ktorym odpale ledy philipsa a nastepnie refletkory na postojowki mijania i dlugie to bedzie mozna lepiej sie przyjrzec. zreszta co tu duzo mowic popatrz sobie ceny tych refletkorow u nas trzeba tak normalnie wywalic na nie 2600zl minimalnie - o czynms to swiadczy...

a co myslicie o takich felgach? bo powoli bede sie rozgladal zeby jakies fajne wpasowac do auta na wiosne;p;p wole teraz popatrzec zeby wiedziec ile pieniazkow trzeba odlozyc;p
co myslicie o takcih felgach ? moze jakies bardziej by pasowaly? moze ktos z was umialby zrobic w photoshopie przymiarke jakby to wygladalo?
bylbym wdzieczny
Ostatnio edytowany przez pagong (21-09-2010 23:34:06)

podpowie ktos z ta felga cos?
Jak dla mnie bomba, powinno się dobrze prezentować, ewentualnie do twojego koloru auta wrzuciłbym coś srebrno - grafitowego też powinno pasować. Masz jakiegoś linka do tych felg?
felga ogólnie ładna.. tylko pytanie, jak będzie wyglądać na Twoim autku? mam podobny kolor, też się zastanawiałem nad chromem.. kolega ma Golfa IV, też tego koloru, założył sobie chrom, i powiem Ci że średnio to wygląda.. kwestia kto co lubi.. ja zrezygnowałem, kupiłem te które mam obecnie (srebro i czerń), i wydaje mi się, że efekt jest lepszy niż chrom.. ale tak jak piszę, kwestia gustu..

pagong, Białystok?