Witam.
Jestem na kupnie kierownicy multifunkcyjnej. Mam pytanie czy w razie zakupu kierownicy bez znaczka GT jest możliwość jakoś przełożenia go ze starej kierownicy??
Pozdrawiam

tak bez problemu go przełożysz,po prostu jak usiądziesz za kierownica to go ciąg do siebie i wyjdzie ten emblemat nie jest w żaden sposób przykręcony

trzeci5 napisał:
tak bez problemu go przełożysz,po prostu jak usiądziesz za kierownica to go ciąg do siebie i wyjdzie ten emblemat nie jest w żaden sposób przykręcony
to ja sie podłacze pod temat emblemat wyjdzie bez problemu, a ja mam troche starty znaczek VW na tym plastiku co zakrywa poduchę i czy cały plastik muszę zmieniać czy znaczek wychodzi tez?

lemis napisał:
trzeci5 napisał:
to ja sie podłacze pod temat emblemat wyjdzie bez problemu, a ja mam troche starty znaczek VW na tym plastiku co zakrywa poduchę i czy cały plastik muszę zmieniać czy znaczek wychodzi tez?
z tego co ja wiem (czytałem gdzieś na forach) trzeba cały plastik wymienić, pozdrawiam

zmieniasz zaÅ›lepkÄ™ poduszki,poniekÄ…d znaczek zdemontujesz bo sam kiedyÅ› zmieniaÅ‚em na inny,ogólnie chyba nawet samego loga VW do poduszki nie kupisz,zobacz tu http://allegro.pl/vw-golf-v-i-plus-zasl … 74701.html