Hej, szukam felg aluminiowych 16 cali 5x112 do VW golfa V, doradzcie mi cos jakies przykładowe fele do 1000 zł bez opon

robep22 napisał:
Hej, szukam felg aluminiowych 16 cali 5x112 do VW golfa V, doradzcie mi cos jakies przykładowe fele do 1000 zł bez opon
a tak może wpisać samemu i spr na allegoro?
chyba ze ktoś tu ma na sprzedaż
Ostatnio edytowany przez lemis (13-06-2015 19:13:08)

Jak pisze lemis lepiej sprawdź sobie na Allegro jakieś fajne fele
jest tego dość sporo w takiej cenie

Czy te fele sÄ… warte uwagi ? http://allegro.pl/show_item.php?item=5419665536
wiem ze jest dużo fajnych felg ale nie chce trafić na chińskie podroby, bo na allegro są nowe piękne fele za 1500 zł i za ta sama kasę używane porysowane używki, doradźcie jakie macie przy swoich golfikach 

robep22 napisał:
Czy te fele sÄ… warte uwagi ? http://allegro.pl/show_item.php?item=5419665536
wiem ze jest dużo fajnych felg ale nie chce trafić na chińskie podroby, bo na allegro są nowe piękne fele za 1500 zł i za ta sama kasę używane porysowane używki, doradźcie jakie macie przy swoich golfikach
ja bym ich osobiście nie kupił bo ranty maja porysowane ( ale to sa twoje pieniądze), spr fele z oponami bo jest sporo ze felgi ok ale opony do wymiany lub na sezon ja tak kupiłem.

do tysiąca to ciężko. Zobacz Rondell. Mają bardzo dobre ceny, a są niemieckie i pewne. minus to trochę śmieszna nazwa marki, ale zmienisz logo na dekielku i będziesz śmigał

Thương mại Ä‘iện tá» bùng nổ, hà ng triệu đơn được xá» lý má»—i ngà y trên Shopee, TikTokShop, Lazada, Sendo… Äiá»u nà y đồng nghÄ©a vá»›i việc sai sót trong khâu đóng gói hay dán nhãn rất dá»… xảy ra. Chỉ má»™t lá»—i nhá» như dán nhầm mã váºn đơn, shop có thể đối mặt vá»›i:
Khách hà ng nháºn sai sản phẩm.
Tỷ lệ đổi trả tăng cao.
Äánh giá 1 sao là m giảm uy tÃn.
Tốn thêm chi phà váºn chuyển, nhân sá»± và xá» lý khiếu nại.
???? Äây chÃnh là lý do camera quan sát mã váºn đơn được ứng dụng và o soi rõ mã váºn đơn khi đóng hà ng, vừa giúp chá»§ shop quản lý, vừa tạo bằng chứng minh bạch khi cần đối chiếu.

Thương mại Ä‘iện tá» bùng nổ, hà ng triệu đơn được xá» lý má»—i ngà y trên Shopee, TikTokShop, Lazada, Sendo… Äiá»u nà y đồng nghÄ©a vá»›i việc sai sót trong khâu đóng gói hay dán nhãn rất dá»… xảy ra. Chỉ má»™t lá»—i nhá» như dán nhầm mã váºn đơn, shop có thể đối mặt vá»›i:
Khách hà ng nháºn sai sản phẩm.
Tỷ lệ đổi trả tăng cao.
Äánh giá 1 sao là m giảm uy tÃn.
Tốn thêm chi phà váºn chuyển, nhân sá»± và xá» lý khiếu nại.
???? Äây chÃnh là lý do camera quan sát mã váºn đơn được ứng dụng và o soi rõ mã váºn đơn khi đóng hà ng, vừa giúp chá»§ shop quản lý, vừa tạo bằng chứng minh bạch khi cần đối chiếu.