Mam VW Golf 5 1,6 Comfortline 102 KM..i takie pytanko a właściwie zdziwko...mam zagryzkę z tylnymi szybami na korbkę..nie dają się otworzyć są zablokowane to na pewno ale jak mechanicznie czy jakoś z komputera..

Skoro masz szyby otwierane na korbkę to są zablokowane mechanicznie. tylko ciekawe że obie strony są zablokowane

Rafał 71 napisał:
Mam VW Golf 5 1,6 Comfortline 102 KM..i takie pytanko a właściwie zdziwko...mam zagryzkę z tylnymi szybami na korbkę..nie dają się otworzyć są zablokowane to na pewno ale jak mechanicznie czy jakoś z komputera..
skoro sa korby to wątpię ze komp cos da, syganł idzie do zamka bo centralny ale jak korby to mechanika, spr u wujka google

Wersja policyjna - blokada otwarcia szyby. Tylko to mi przychodzi do głowy.
Klamki z tyłu działają w ogóle ?

Tak działają..

witam mam problem z szybą elektryczna od strony kierowcy golf 5 .Sama się odsuwa podczas jady co może byc przyczyną zamykam a ona znowu i tak przez dobre parę kilometrów jazdy. czy to coś z komputerem może ktoś by dał jakąś wskazówkę co robić.

wiesiek 1970 napisał:
witam mam problem z szybą elektryczna od strony kierowcy golf 5 .Sama się odsuwa podczas jady co może byc przyczyną zamykam a ona znowu i tak przez dobre parę kilometrów jazdy. czy to coś z komputerem może ktoś by dał jakąś wskazówkę co robić.
podłącz pod komputer, bo może cos zwierać tam w przełączniku i głupieje