Witam, prosiłbym o opinie odnośnie tego radia, może ktoś tam kupował i używa w swoim golfiku 

JakiÅ› model. Link??

Mam takie radio. Sprowadzałem sam z chin. Póki co sprawuje się jak należy. Dopytaj sprzedawcę czy to radio na pewno ma wbudowany Can. Jeśli nie ma a ze zdjęć wnioskuje ze odzielnego urządzenia małego pudełka Can nie dodają to będzie radio kradło prąd. I wkoncu akumulator Padnie. Ja kupiłem bez Can bo taka była oferta a sprzedawca nie poinformował mnie o tym że bez tego będą problemy i musiałem dokupić takie małe pudelko Can.

A jak z dzwiękiem z tego radyjka i resztą GPS bo też się zastanawiam nad tym radiem

paweldaniel napisał:
A jak z dzwiękiem z tego radyjka i resztą GPS bo też się zastanawiam nad tym radiem
Co do dźwięku.już gdzieś kiedyś o tym pisałem. Nie jestem Jakimś zagorzalym koneserem dźwięku. Ale jak na mój gust to wypada najlepiej ze wszystkich sprzętów jakie do tej pory posiadalem. Co do GPS mam to radio już chyba trzeci rok i zawsze doprowadza do celu:) dla przykładu. Mam garaż murowany i przy otwartych drzwiach spokojnie łapie sygnał. Ja akurat Sprowadzałem to radio sobie z Chin. Cena była 170$ liczyłem się z tym że mogą dojść dodatkowe opłaty. I tak było łącznie około 1000pln. Jako ciekawostka_ Free aktualizacje softu oraz map. Napewno drugi raz bym dokonał tego samego wyboru
Ps. Przy wyposażonym CAN-ie łatwo przebiega montaż kamery cofania. Super sprawa, szczególnie przy ciasnych parkingach:)
Zaznaczę tylko że nie wszystkie radia wyglądające identycznie nie muszą być od tego samego producenta. Moje wyglądało identycznie. Wyglądało bo aktualizowalem już raz soft
Ostatnio edytowany przez Kristo666 (14-06-2016 07:02:56)

Kristo666 napisał:
paweldaniel napisał:
Co do dźwięku.już gdzieś kiedyś o tym pisałem. Nie jestem Jakimś zagorzalym koneserem dźwięku. Ale jak na mój gust to wypada najlepiej ze wszystkich sprzętów jakie do tej pory posiadalem. Co do GPS mam to radio już chyba trzeci rok i zawsze doprowadza do celu:) dla przykładu. Mam garaż murowany i przy otwartych drzwiach spokojnie łapie sygnał. Ja akurat Sprowadzałem to radio sobie z Chin. Cena była 170$ liczyłem się z tym że mogą dojść dodatkowe opłaty. I tak było łącznie około 1000pln. Jako ciekawostka_ Free aktualizacje softu oraz map. Napewno drugi raz bym dokonał tego samego wyboru
Ps. Przy wyposażonym CAN-ie łatwo przebiega montaż kamery cofania. Super sprawa, szczególnie przy ciasnych parkingach:)
Zaznaczę tylko że nie wszystkie radia wyglądające identycznie nie muszą być od tego samego producenta. Moje wyglądało identycznie. Wyglądało bo aktualizowalem już raz soft
jak z podpięciem radyjka? są jakieś problemy? jeśli chodzi o informacje z samochodu to co pokazuje ? ( mam golfa który w komputerze ma tylko info o przejechaniu kilometrów i temp na zewnątrz, pokaże mi to radyjko coś więcej?)
antenÄ™ GPS gdzie zamontowawszy?
wrzucił byś kilka zdjęć ? 

Szczerze mówiąc nie zagłębialem się w takie bajery co i gdzie się wyświetla. Mi zależało najbardziej na GPS ie i mp3 DVD z Nośnika. Co do anteny.wsadzilem ją nad radio. Czyli koło szyby. Co do montażu. Kostki standard.ewentualnie przejściówki. Wszytko ładnie opisaneJakie zdjęcia Ciebie interesują?
Ostatnio edytowany przez Kristo666 (14-06-2016 20:17:01)

Zdjecie jak radio prezentuje sie w samochodzie
Głośniki masz w przednich drzwiach czy tył tez? przejściówki są w zestawie czy dokupywałeś? co jeszcze zawiera zestaw ?

robep22 napisał:
Zdjecie jak radio prezentuje sie w samochodzie
Głośniki masz w przednich drzwiach czy tył tez? przejściówki są w zestawie czy dokupywałeś? co jeszcze zawiera zestaw ?
Głosniki tylko w drzwiach a drugie na półce w garażu. Nie mam czasu założyć. Plan w tylne drzwi. Przejściówki są w zestawie. Mój zestaw zawierał też kamerę cofania. Moduł can musiałem dokupić. Co do zdjęć podesle przy weekendzie.

Dzieki