poszukuje instrukcji po polsku do golfa V,
jeśli ktoś by coś takie posiadał to byłabym wdzięczna za wysłanie na e-maila anianita@wp.pl

Ksiazka jest w dwoch czesciach, 84 MB i 32 MB. Czy Twoja skrzynka lyka tyle na raz? To Ci wysle.

Uzyj yousendit.com i podlinkuj tutaj, albo wrzuc mi na PW. Bede b. wdzieczny.

moja skrzynka nie ma limitow ale w jednej wiadomosci moze byc max 100MB

Jutro wysle Ci z pracy.

Niestety moja poczta nie wysyla takich duzych plikow, sprobowalem i nie dalo rady. Jesli znajde link, skad zassalem, to wstawie. http://instrukcja.pl/i/instrukcja_obslu … 5/pdf/9607
Ostatnio edytowany przez bubude (29-11-2010 10:49:00)

Witam. jestem początkujący na tym forum. jeżeli ktoś mógłby mi udostępnić instrukcje obsługi oraz opis bezpieczników i przekaźników do golfa V tdi 1.9 . pozdrawiam

Witam serdecznie.Poszukuję instrukcji obsługi po polsku do VW Golfa V poj.1.9 TDI. Jak ktoś mógłby pomóc z góry serdecznie dziękuje. Mój adres: filip.pom.zach@interia.pl

Próbowałem wejśc alal juz gorzej było ze sćiągnięciem instrukcji.

Jeśli możesz to pomóż w sciągnięciu tej nieszczęsnej instrukcji obsługi.

witam ma pytanie czym
robicie swoje gofery zeby zakryc rysy po zimie na karoseri moze nazwy produktów dzieki

ja moge polecic produkty firmy 3M

mam problem ze sciagnieciem instrukcji obslugi do golfav prosze o pomoc
odnośnie instrukcji, wejdź sobie do działu Download i tam poszukaj, napewno da się ściągnąć..
Chris121072 napisał:
swieci mi sie kontrolka na zegarze obrotomierza jest to male kulko z takimi nuzkami wpisane w wieksze nie wiem od czego to jest.Samochod kupilem wczoraj
jeśli nie znajdziesz w instrukcji, ten post umieść w dziale "Golf V", nie tutaj..

Witam,
wÄ…tek już trochÄ™ stary, ale pewnie komuÅ› siÄ™ przyda - instrukcja online do VW Golf MK5 - http://www.man4car.com/1452725755/manua … instrukcja
pozdrawiam
marek