Cygam, na dzien dzisiejszy mam bardzo słabe fotki, ale wrzuce coś lepszego z czasem

pagong, są firmy w białymstoku, która zajmuje się piecowym przyciemnianiem szyb:)
Ostatnio edytowany przez maciek (05-02-2011 03:12:53)

jakie? mozesz dac namiary? bo szukalem i niestety nie znalazlem;/

Mam takie pytanie, wykupowałem polise OC+AC+NNW w PZU i to jest moje pierwsze auto zapłaciłem coś około 4500PLN, macie kogoś tańszego? ;D rok bezszkodowej jazdy mam za sobą... 

w profesjonalnym zakladzie w krakowie powiedzieli mi za dwie tylnie boczne szyby i szybe klapy 650zł

Cygan, z takimi pytaniami, to powinienes oddzielny temat zalozyc. Bo tu nie wszyscy zagladaja.

niedokładnie widać.. jeśli to tylko zabrudzenie, to kup sobie środek o nazwie PLAK, bardzo dobrze czyści i nabłyszcza cały kokpit..
jeśli jest to przetarcie, to może być problem..

Witam kolege ,ładna fela tylko czemu jesteś średnio szcześliwym posiadaczem mk5 ,jakieś z nim problemy miałeś 

witam.otwieranie bagażnika to super sprawa ,tylko jak to zrobić ,jakieś pomysły,

temat odnosnie klapy bagaznika byl juz na forum http://www.golfv.pl/viewtopic.php?id=346

¦rednio szczęśliwym dlatego że ciągle coś jest nie tak... Nie mam jakichś ogromnych problemów... Wiadomo auta z takim przebiegiem potrzebują wymiany kilku elementów.. Jak to się mówi "auto jest jak skarbonka"
Martwi mnie problem ze światłem wstecznym... A tak ogólnie bardzo dobrze się prowadzi...
P.S. Ostatnio powyżej 120 km/h odczuwam dość mocne drgania na kierownicy, co to może być?
Od opon, przez felgi po elementy zawieszenia, muszę przyznać, że mam podobnie, tylko u mnie chyba tak od 150 zaczyna drgać, w poniedziałek stawiam auto na przegląd w serwisie, to się okaże.

Ja to mam byc moze dlatego ze mam 3x zimowki 1x letnia z zapasu... ale jutro wrzucam letnie na 17" 225/45 jesli dobrze pamietam 
Jak jechalem na zimowkach to tez okolo 150-160 zaczynalo trząść ale nie az tak jak teraz... ;D
Ostatnio edytowany przez Cygan88 (11-02-2011 22:53:28)
Cygan88 napisał:
Ja to mam byc moze dlatego ze mam 3x zimowki 1x letnia z zapasu... ale jutro wrzucam letnie na 17" 225/45 jesli dobrze pamietam
Jak jechalem na zimowkach to tez okolo 150-160 zaczynalo trząść ale nie az tak jak teraz... ;D
jeździsz na 3 jednakowych oponach i jednej innej? dobrze zrozumiałem?
wiesz, że tak nie możesz? musisz mieć na osi jednakowe opony, możesz mieć inne na przodzie i inne na tyle, ale identyczne na osi..
dowód Ci zabiorą..

Złapałem gume, teraz juz przelozylem letnie, na osi mam takie same bieżniki 
Edit: Wrzuciłem nowe zdjęcia do pierwszego posta, już po przełożeniu na letnie...
Ostatnio edytowany przez Cygan88 (12-02-2011 20:46:02)

Na letnie? W lutym? To jakie u was sa temperatury?

- 10*C , Podlasie wita i zaprasza 

+10 do +14 teraz...
jestem obecnie w Belgii