masz xenon , musisz mniec spryskiwacze, homologacja samych lamp to jedno, zeby wszystko bylo zgodne z prawem musisz do takich xenonów mieć spryskiwacze.

maciek napisał:
masz xenon , musisz mniec spryskiwacze, homologacja samych lamp to jedno, zeby wszystko bylo zgodne z prawem musisz do takich xenonów mieć spryskiwacze.
I dorzuc samopoziomowanie. 

nie chce zasmiecac karotteki koledzy ale powiem konczac to ze chyba bardzo skomplikowana sprawa samopoziomowanie domontowac... i oczywiscie koszty duze

pagong napisał:
nie chce zasmiecac karotteki koledzy ale powiem konczac to ze chyba bardzo skomplikowana sprawa samopoziomowanie domontowac... i oczywiscie koszty duze
Kabel, np. z Kufatecu, 2 moduly (przod i tyl) i kontroler. Nie tak zle.

powiem szczerze, że to samopoziomowanie to o d*** rozczaść jest, mam to u siebie i uważam, że światła świeca zdecydowanie za nisko, byłem na przeglądzie, Pan podstawił tą całą maszynerie i stwierdził że jest idealnie i nie podniesie mi ich wyżej na śrubach... mam super oświetlone obydwa pobocza, a przed autem zdecydowanie zbyt mało (a raczej zbyt blisko) sięga strumieć światła 

jurasvip napisał:
mam to u siebie i uważam, że światła świeca zdecydowanie za nisko
W VAG-COMie robi sie to w 5 minut.

no to bede musiał sie udać na korekte bo oszaleje z tymi światłami. Napisz coś wiecej gdzie co i jak, zebym mogl podpowiedziec "hakerowi" gdzie tego szukac.

http://furmanka.blogspot.com/2007/12/mk … aniem.html Prosze. Maloosheck juz to zrobil. 

Panowie nie ma nikt zaciskow brembo? ;p
poszukaj na allegro, znalazłem same tarcze na przód:
http://moto.allegro.pl/tarcze-przod-bre … 32974.html
wprawdzie nie nawiercane, ale myślę że bez problemu można znaleźć..
tutaj klocki:
http://moto.allegro.pl/klocki-brembo-a3 … 85866.html
miałem w swoim Golfie IV komplet Brembo, sprawował się super, do tej pory jeszcze są zamontowane.. także polecam 

Ok. Dzięki wielkie zobacze sobie i pomyśle 
Tylko ,że mi tu przesłałeś widze klocki a szukałbym zacisków ;p
Ostatnio edytowany przez Mattrew (10-03-2011 12:41:34)
ok, więc niedoczytałem dokładnie.. na allegro napewno znajdziesz, trzeba tylko dobrze poszperać.. 
powodzenia

A nie lepiej z Touarega wziac? Albo z Cayenne? 6-tloczkowe zaciski Brembo. Pomalowac na czerwono i bedzie super. A i taniej...

dandanio napisał:
A nie lepiej z Touarega wziac? Albo z Cayenne? 6-tloczkowe zaciski Brembo. Pomalowac na czerwono i bedzie super. A i taniej...
Od Cayenne będą pasowały?

Tak, tylko kola musza byc przynajmniej 18-stki. A hamulce od Cayenne, od Tourega, GTI, R32 pasuja do Mk5.

poza fajnym wyglądem, nie widze sensu montowania takich zacisków,tarcz itd...
Jeśli chcesz poprawić hamulce, spokojnie starczą Brembo Max lub inne sportowe tarcze. Gdybyś miał tam te 200 i wiecej KM to ok, można myśleć, ale w takiej sytuacji, troche bez sensu pchać sie w komplet od cayenne, bo sama wymiana klocków sprawi że Ci sie odechce hamować 

Dobre podejscie juras. Ja tylko pisalem, ze pasuja, bez wiekszych modyfikacji.