Witam
Właśnie kupiłem jedną z najtańszych wersji VW V "07 oczywiście bez oginalnego radia. Z tego co zdążyłem zorientować się na Waszym forum to podstawowym radiem dla tego modelu jest RCD 300. Mam pytanie: czy pasuje on do każdej V-tki. W opisach osob sprzedających ten model pojawia się ROzmiar radioodtwarzacza 2 DIN -co on oznacza? i jeszcze jedno (wole się upewnić) jeśli nie ma się sterowania radia w kierownicy a w opisach jest że model RCD 300 ją posiada to po prostu obsługuje sie je normalnie? Pozdrawiam 
RCD 300 pasuje jak najbardziej do kazdej wersji golfa v. Nieliczne wersje posiadaja sterowanie radia z kierownicy, ja np nie mam sterowania przy kierownicy a rcd 300 posiadam, obsluga wtedy przy radiu. Szczerze , to nie polecam RCD 300, radio slabe, z mala iloscia funkcji, jedyny plus to chyba to, ze fabryczne. Znam wiele osob, ktore od razu wywalily rcd na rzecz normalnego panelu, jvc, sony, itp. Przynajmniej moga sobie przy jakims zwyczajnym ale mocniejszym radiu rozbudowac sprzet bo pod rcd 300 nie podepniesz nic co satysfakcjonowaloby uszy