Spoko bedzie ladny na bank jak zle mi go spasuja tam gdzie robia go chodz nie podejrzewam bo widzialem auta jak od nich wyjezdzja bo wszystkie czesci nowe wiec powinno byc gites no i zobaczymy. Jak zle bedzie spasowany to mam magika ktory spasuje na cacy autko. No ale wkor.... sie idzie 2tyg jezdzilem i 6 dni nim

Witam kolegę ładny golfik ładny kolorek
szkoda że mu się tak oberwało ale na pewno po naprawie będzie znów ładny 

bardzo staram sie wrzucic zdjecie jak wygalda autko juz zrobione bez zastrzezen jak dla mnie zrobili dobrze tak jak mowilem i myslalem ale cos mi upload slabo idzie wyskakuje caly czas ze nie moze postaram sie wrzucic pozdrawiam

no tez po zdjeciach mi sie podoba no ja go nie widzialem ale podobno jest gites no i tak mam nadzieje ze jest wszystkie elementy nowe wiec spoko. Gdybym byl w kraju front Gti poszedl by na bank. No a teraz chce tylnia dokladke zderzaka od gti dolna ta czesc tam kolega tez chce wlasnie zmieniac ale znalazlem jedna na allegro to kosmos cena. NIe wiem bede musial mocno poczukac. Pozdrawiam

odnosnie dokładki tylnej, zadzwon do ASO i spytaj ile kosztuje tył pod zderzak od GTI, (czarny, chropowaty plastik) na allegro sa ceny kosmiczne, bo ludzie mają dokładki od edition 30-taką jak ja mam w swoim, a ona kosztuje bardzo dużo. Zwykła GTI jest w dobrej cenie.

korde no nie ma mnie w polsce a ciekawe jestem jak wroce to bede dzialal ale jak by ktos mogl sie dowiedziec bede wdzieczny a ty kupowales od 30 edition czy juz taka miales? Bo wyglada zacnie z tym wcieciem jak prysne w czarne tak jak ten bialy tez bedzie wygaldac dobrze. tak sobie mysle bo mam standard lekko przyrysowany a malowac standard w kolor to lepiej zainwestowac i do gti zamontowac

Dokładałem i przód i tył od Edition 30, ale jakbym wiedział że cena zwykłego GTI jest niższa o 500% niż ED30, to nawet bym sie nie zastanawiał 
p.s dla przykładu, dolna dokładka przednia od EDITION30 kosztuje w ASO 1,2tys 

aha przy wyborze kol na lato kierowalem sie tym zdjeciem w bialym aucie smutek no jak moj bedize czysty to mysle ze tez powinno byc ladnie bo nie mam zadnego sensownego zdjecia no tylko ze na tym zdjeciu kolko ma 18cali a nie 17 hehe

Dobre koło
, ale dużo robi tez obniżone zawieszenie, które na 100% siedzi w tym białym golfie, no i albo ma dystanse, albo małe ET, bo koła bardzo ładnie wypełniają nadkole.

no tak ale z zawiasem to wlasnie nie wiem co najlepiej by bylo tez mnie korci no zobacze jak bedzie wygladac juz na tych kolkach i moze dystanse wsadze jak nie bedzie ladnie wygladac bo nie pameitam et jakie tam jest u mnie teraz
na temat zawiasu była już dyskusja na forum, poczytaj tutaj:
http://www.golfv.pl/viewtopic.php?id=590
może coś ciekawego znajdziesz dla siebie..

obniż go koniecznie 
jakie masz ET felg?
też jestem tego zdania co jurasvip,
30-35 mm w dół i będzie wyglądał super
felgi ciekawe, ładnie prezentują się z ciemnym nadwoziem..

teraz tylko polerka i będzie git

teraz xenon juz zamoiony w wiekszosci, wroce xenon wsadzam ze spryskami kompletny ze tak powiem robie jak z fabryki znaczy taki mam zamiar okaze sie no i szybki tyl jak sie uda wszystko. Bo jezeli duzo siana uplynne to jak wroce nastepnym razem szyby zrobie no ale zobaczymy no i zaciski w czerwien:) Gleba nie mam pojecia narazie nie mysle o tym poki co wiem ze wizual by sie poprawil ale narazie odsuwam to