w pomorskim ostatnio było +8 a teraz przez ten weekend -6 i śnieg

Szkoda że miałem padnięty telefon z 5mpx, a tak to zwykłą nokią robione... 
Jechałem trasą na Poznań i tak go dostrzegłem, nie mogłem sobie odmówić jak była okazja 

Mam do was pytanie, chciałbym sam wyprać plamę po wódce z tapicerki siedzenia, próbowałem PLAKiem ale trzeba kilka razy prać, jest może coś lepszego? Oprócz prania całego środka w firmie
Drugie pytanie, regulacja świateł mi nie działała do tej pory... Myślałem że to wina kabla... Dziś gdy prałem fotele otworzyłem tablice z bezpiecznikami, przejrzałem schemat i się okazało że nie ma bezpiecznika pod nr 7, czyli odpowiedzialnego za regulację świateł. O jakiej mocy wsadzić tam bezpiecznik? 5,10?
Ostatnio edytowany przez Cygan88 (25-04-2011 13:54:47)

Odpowie mi ktoÅ›?

Co do pierwszego, to NIE MAM pojecia. A co do drugiego, to o ktorej tablicy mowisz? O tej z lewej strony kierownicy? Dostepnej po otwarciu drzwi i wyjeciu kawalka tapicerki?

Tak, dokładnie. Obok kierowcy.

problem z plamą to nie problem kupo vanish do dywanów zaopatrz się w gąbkę i szczoteczkę ale nie z twardym włosem zrób pianę z vanisha na plame nałoż gąbką painę niech wchłonie i... reszte szczotka jakąs na drugi dzien mozesz powtórzyć operację samą wodą pamietając o tym aby nie przemaczać zbytnio materiału

prawie jak mój
interesowałem się takimi felgami 

zdjęcie roku... zajebiste !

r0rek napisał:
prawie jak mój
interesowałem się takimi felgami
Ja mam ciemniejsze lapmy przednie czy mi siÄ™ wydaje?

tak możliwe ponieważ są różne odcienia kloszów 

KUpiłem nowe oponki Bridgestone Potenza Rain'y 225/45 R17.
śliczne. ;D

Golf właśnie zakończył swój żywot.
Ja na szczęście dostałem drugą szansę.
Ostatnio edytowany przez Cygan88 (02-08-2011 20:37:04)

znaczy sie crashtest?
Poka foty.

NIe mam jeszcze zdjęć. Byłem u lekarza, dziś coś porobie może jak dam radę.