coÅ› takiego tak: http://allegro.pl/interfejs-usb-sd-vw-a … 58569.html ?

niestety nie , ja to miałem w komplecie z radiem.

Witam. powiedz mi jedno bo tak wlasnie sie zastanawiam by zamontowac tak cb jak ty masz. Podpowiedzial bys jak to tak fajnie zrobiles i czy duzo roboty i jakie amsz wymiary radia na dlugosc bo jakos takie fajnie malutkie i pieknie sie chowa i tak bym z mila checia sobie zrobil. jak rozumiem zdemontowales te plastikowa zaslepke...
Pozdrawiam

Ja swojego presidenta musiałem koło nóg upychać, próbowałem tak zamontować ale wystawał. Wydaje mi się że coś zdemontowałeś nad zapalniczką że tak głęboko się z chowało. Mam rację?

mkv'91 napisał:
Ja swojego presidenta musiałem koło nóg upychać, próbowałem tak zamontować ale wystawał. Wydaje mi się że coś zdemontowałeś nad zapalniczką że tak głęboko się z chowało. Mam rację?
Kolego wczoraj analizowalem sprawe bo kolega nam nie chce odpisac jak to zrobil. Ale tak jego radio ma wymiar 135mm glebokosci president ma jak dobrze pamietam 180 harry classic 2 no i tutaj wlasnie jest pies pogrzebany a moje radio ma 190 wiec zapomniec moge chodz mam w planach zmiane radia i chce takie by tak wlasnie zamontowac

I to wszystko wyjaśnia