witam. mam pytanie. czy mogę bez problemu do mojego golfa V wstawić takie żarówki ?
http://allegro.pl/zarowki-h7-55w-jak-10 … 79935.html
i czy w ogole będą one skuteczne, czy wypadają gorzej od standardowych ?

Kosztuje grosze, więc nie dowiesz się, póki nie kupisz, nie założysz i nie sprawdzisz? 

nie kupuj tego badziewa szkoda kasy naprawdę nie polecam ... odłóż kasę poczekaj i dołóż do jakiś konkretnych philips lub osram
dziii napisał:
nie kupuj tego badziewa szkoda kasy naprawdę nie polecam ... odłóż kasę poczekaj i dołóż do jakiś konkretnych philips lub osram
dokładnie, popieram..

a jakie macie zdanie o Osram Night Breaker?
Patrzylem na opinie Philipsa Blue Vision i wypadają bardzo słabo ponoć...

Ja mialem blue vision i swiecily lepiej niz seryjne ale duzo slabiej niz ksenon mysle ze z osramem bedzie podobnie

to jednak chyba przystane przy tych philipsach.. ile u Ciebie wytrzymały ?

kupić możesz ale ale efektu nie uzyskasz żadnego mała biała poświata którą widać po przypatrzeniu się. Generalnie mają standardowe "wejście" więc decyzja należy do Ciebie, nie polecam.

Ja się już jakiś czas temu wyleczyłem z wynalazków typu Osram Night Breaker itp. Płacimy za to wręcz kosmiczne pieniądze, a w rzeczywistości dostajemy żarówki z wyżyłowaną wytrzymałością. Te 90% więcej światła chyba musi być kosztem czegoś? Takie żarówki w porównaniu z Bosma Extreme White, na których jeździłem bardzo długo, świeciły kilkukrotnie dłużej. Za taki komplet płaciłem ok 25 zł, a za osramy ok 80 zł. Mogę powiedzieć, że Bosmy nawet bardziej białe światło dawały.
http://bosma.pl/index.php?option=com_co … ;Itemid=13
W tej chwili jeżdżę na jakiejś chińszczyźnie żółtej. Bo lubię żółte. Jak w starych autach.

oski2909 napisał:
to jednak chyba przystane przy tych philipsach.. ile u Ciebie wytrzymały ?
nadal je mam na dlugich wiec trzymaja sie juz kolo roku
Osram i Philips faktycznie są droższe, ale według mnie ich wytrzymałość jest nienaganna,
Co prawda, te 90% więcej światła to lekka ściema, ale napewno świecą dużo lepiej niż zwykłe żarówki (czytać zakładane przez producenta)..
Wiadomo, najlepszy ksenon, ale jak nie ma w standardzie, to koszt montażu spory..

Ja bym ci nie polecał tych żarówek za 14pln kiepska jakość swiatł,ja do siebie kupiłem Philipsy i jestem zadowolony,albo zpodaj jakiś zestaw hidów i też będzie dobrze świecić