Słuchajcie jechałem ostatnio w deszcz i w pewnym momencie stanęły mi na środku szyby wycieraczki:( Mechanik powiedział, że to silniczek. wymieniłem go jednak znowu to samo się zrobiło, czyli stanęły na środku szyby. Teraz powiedział, że to coś z elektroniką. Miał ktoś może podobny problem? Czy podłączenie pod vag do odpowiedź? I jeszcze jedno gdzie w piątce jest wejście pod kabel vag?

Wejście pod kabel jest pod kierownicą po lewej stronie. Moim zdaniem powinieneś jechać do serwisu niech podepną Ci sie pod kompa moze znajdą jakiś defekt tych wycieraczek. Prawdopodobnie moze byc to wina elektryki.

witam a ma moze ktos zdjecia jak sie wymienia wycieraczki nowe piorka do wv V i jakie sa najlepsze

tez mam jeszcze fabryczne ale ale zostawiaja muzgi na szybie i chyba czas juz wymienic piorka a na alegro bardzo duzy wybor tylko ktore najlepsze ,

Ostatnio zakupilem te : http://allegro.pl/item696368903_piora_b … tavia.html z tym, ze nie na allegro tylko w normalnym sklepie i dalem 140 zÅ‚, Na 92 stronie ksiazki SAM NAPRAWIAM (znajdziesz w download) jest przedstawione jak wymienic.

czy zatrzymaly sie nagle czy moze zaczely ciezej pracowac i dopiero wtedy stanely. W moim zatarl sie caly mechanizm to taka bolaczka VW.

Ja mialem podobny problem zatarl mi sie caly mechanizm , rozebralem przeczyscilem nasmarowalem i chodzi jak nowy .