To zwykła multifunkcja, marzy mi sie kiera GTI, ale szkoda troche kasy...wole upolować fotele w kratke GTI:)
Co do listew, dużo roboty żeby sie ich pozbyć, pozatym jakoś tak łyso by mi bez nich było, przyzwyczaiłem się

Kierownica od GTI jest bardzo ładna ale powiem Tobie ,że te kierownice co mamy to moim zdaniem są najładniejsze ;p Popierasz Mnie? ;>

Nie popieram:) mysle ze ta od GTI jest wiele lepsza 

¬le to ująłem ;/ chodziło mi o to ,że jakby nie było tej kierownicy gti to te które mamy są najladniejsze ooo tak ;p miało być ;p

Nie no, jestem zdecydowanie zadowolony z kierownicy GTI. No i te maneeetki, teraz nie moglbym bez nich zyc!

witam,piekna maszyna ,biały kolorek duzo robi,a odnosnie rns 510 to w bydgoszczy założysz za 2500zł z polskim lektorem i mapy cała europa ,oczywiście nawi w jezyku polskim,więcej aut moze nawet po 2300zł

A kolego podaj nazwe firmy i ulice ;p Albo ich strone jak mają bo mam niedaleko to może jak kasa będzie to się wybiore ;p

Co myślicie o oklejeniu czarną folią dachu i może maski?
Bede miał możliwość zrobienia tego po kosztach i tak sie właśnie zastanawiam czy kleić czy sobie darować.
Zdjęcia kumpla który pracuje w takiej firmie w DE:

szczerze mi siÄ™ to nie podoba ale to jest moje zdanie

no ja właśnie nie do końca mam zdanie na ten temat, o ile dach byłbym skłonny okleić, to ta maska wzbudza mieszane uczucia...
W sumie chyba i tak odpuszcze.

Mattrew napisał:
A kolego podaj nazwe firmy i ulice ;p Albo ich strone jak mają bo mam niedaleko to może jak kasa będzie to się wybiore ;p
nie pamietam nazwy firmy,ulica jest to fordońska nr.tez nie pamietam,ale 50m od ronda fordońskiego w bydgoszczy,mozemy sie skumac na lato i założyc ,też chyba bym był za 
mi również się nie podoba ta folia.. widziałem kiedyś Golfa z dachem i całą maską pomalowaną na inny kolor, powiem szczerze pooglądałem go sobie z ciekawości, ale nie wyglądał fajnie.. masz nietypowy kolor, mało jet białych samochodów, osobiście odpuściłbym sobie..
wystarczajÄ…co fajnie wyglÄ…da z ciemnymi szybami, i tymi felami 

dokladnie biale auto ciemne szyby ladnie wyglada taki dubai style 

Czarny dach jeszcze wygląda ok, ale malowanie maski wzdłuż wyżłobień to nie wygląda ok.

Co do autka to nic dodac nic ująć. A co do audio się nie wypowiadam:)

Dokupiłem dziś miniaturowe towarzystwo dla mojego cacka, teraz mam trzy GTI 

a w pokoju już czekają nowe welurowe dywaniki od Edition30, no i wreszcie zalepili dziury w okolicy, więc po weekendzie czas na felgi