Radio zamontowane
Umiejscowienie anteny GPS
Uploaded with ImageShack.us

No to opisuj, jakie wrażenia akustyczne, ile roboty, co poza radiem trzeba było dołożyc itd... dawaj dawaj 

Wrazenia akustyczne jak najbardziej pozytywne zastanawiam sie nad doposazeniem tylnych drzwi w glosniki zeby bylo jeszcze lepiej.Jezeli chodzi o montaz to dokupilem tylko adapter antenowy nr.vw 7L6051551,antene gps dostalem z rns-em.Oryginalnie mialem zainstalowany soft 2720 bez j.polskiego,zamienilem go na 3810 z j.polskim,wgralem mape V7.1,zostalo mi tylko dogranie poi ale musze troche nad tym posiedziec.Co do czasu:
-demontaz/montaz 1h
-wgranie softu 1h
-wgranie mapy 40 min

wieczorna przygoda na parkingu przed domem jak widac przewaga auta niemieckiego nad francuzkim jest znaczaca 

Wręcz niemożliwe, że ten peugeot uderzył w tył Twego Golfa, u siebie masz zaledwie zarysowanie, a u niego jest brak przodu
możliwe, miałem kiedyś przygodę moim Polo z Matizem, gośc na stacji benzynowej najechał na mnie, Polo miało peknięty tylni zderzak, a Matiz zderzak, obie lampy, atrapę chłodnicy, i kto wie ile uchwytów wewnątrz połamanych..
co prawda Matiz to Matiz, ale sam fakt zniszczeń świadczy o zdecydowanie lepszej konstrukcji VW..

prawda po drodze przerysowal bok w renault twingo wyrwal tylne lewe kolo w golfie IV sasiada i zatrzymal sie na moim koles kompletnie pijany

na szczescie nie ale w pierwszym odruchu chcialem goscia powiesic na latarni 

w jaki sposob? masz jakies foto? b. zle było?

jaki czas temu tez mialem stluczke i powiem wam u mnie tyl caly lekkie otarcia a u kolesia wgnieciony zderzak;p

mmtr możesz zdradzić ile Cię kosztował RNS510? Widzę, że to wersja C, czyli ma LEDowy ekran? I gdzie kupowałeś?

tak to jest RNS 510 wersja C kupowalem na e-bay-u od firmy z holandii zajmujacej sie car audio koszt 600 euro z przesylka,reszta tzn nowe mapy,obsluga w jezyku polskim zrobilem samemu