Cześć. Chodzi o odżywki potreningowe, które chciaÅ‚abym zamówić. Od jakiegoÅ› czasu chodzÄ™ na siÅ‚ownie, ale nie widziaÅ‚em jakiÅ› spektakularnych rezultatów (w sensie przyrostu mięśni) i wtedy po raz pierwszy usÅ‚yszaÅ‚em o aminokwasach, później o tych wspomnianych wyżej odżywkach. Tak trafiÅ‚em na stronÄ™ bcaa(http://www.bcaa.pl/sprzet-treningowy/) no, ale co z tego jak i tak nie wiem co zamówić i jak to później przyjmować (jakie połączenia, jak czÄ™sto itd. ) żeby to wszystko miaÅ‚o jakiÅ› sens i przyniosÅ‚o mi w koÅ„cu wymarzonÄ… ”rzeźbÄ™”. :-) BÄ™dziecie w stanie mi coÅ› doradzić w tym temacie (najlepiej opierajÄ…c siÄ™ na wÅ‚asnym doÅ›wiadczeniu)?

przede wsyztskim musisz prawidlowo wykonywac cwiczenia, liczy sie głównie dieta i technika wykonywanych cwiczen. Jaki masz staz?

torx napisał:
Cześć. Chodzi o odżywki potreningowe, które chciaÅ‚abym zamówić. Od jakiegoÅ› czasu chodzÄ™ na siÅ‚ownie, ale nie widziaÅ‚em jakiÅ› spektakularnych rezultatów (w sensie przyrostu mięśni) i wtedy po raz pierwszy usÅ‚yszaÅ‚em o aminokwasach, później o tych wspomnianych wyżej odżywkach. Tak trafiÅ‚em na stronÄ™ bcaa(http://www.bcaa.pl/sprzet-treningowy/) no, ale co z tego jak i tak nie wiem co zamówić i jak to później przyjmować (jakie połączenia, jak czÄ™sto itd. ) żeby to wszystko miaÅ‚o jakiÅ› sens i przyniosÅ‚o mi w koÅ„cu wymarzonÄ… ”rzeźbÄ™”. :-) BÄ™dziecie w stanie mi coÅ› doradzić w tym temacie (najlepiej opierajÄ…c siÄ™ na wÅ‚asnym doÅ›wiadczeniu)?
kolego jak rzeźbę chcesz robić to az tak aminokwasy nie sa potrzebne, tylko bieganie i ćwiczenie i na orbitreku żeby spalić tkankę tłuszczowa jak jak jest za duzo jej.
- małe ciężary duza ilosc powtórzeń to na rzeźbienie mięśni
- większe ciężary i mniejsza liczba powtórzeń to na masę mięśni i na budowę sa potrzebne aminokwasy rozgałęzione i białko, kreatyna itp itd

Tylko nie rób tak jak w reklamie - najpierw masa później rzeźba - trzeba to robić jednocześnie - odżywki, dopalacze, zostawił bym jak już osiągniesz pewną sylwetek i wagę

Ja ćwiczę od 2 lat , jedyne odżywki jakie ci polecam to dieta , ona czyni cuda...
Stosowałem odżywki kreatyna ,itp ale one nic nie dają absolutnie bez diety, a sądze że to dieta daje widoczne efekty naszych ćwiczeń, te odżywki moim zdaniem to jest taki chwyt marketingowy który musi sie promować żeby biznes się kręcił , moim zdaniem ściema te odżywki.
DIETA DIETA DIETA !!!
Zbilansuj sobie diete , dobierz ilosc kalorii i stosuj . ćwicz a efekty bedą zadowqlające.

edziuedziu napisał:
Tylko nie rób tak jak w reklamie - najpierw masa później rzeźba - trzeba to robić jednocześnie - odżywki, dopalacze, zostawił bym jak już osiągniesz pewną sylwetek i wagę
Zgadzam siÄ™.

Jak państwo chodzicie na siłownie to pewnie kupujecie peptydy z peptydy sklep . Sam takie peptydy kupuje od bardzo dawna i jestem bardzo zadowolonym człowiekiem z tego powodu.

Ja na siłowni byłem tylko raz i mi to wystarczy.Już nigdy na siłownie w swoim życiu nie pójdę.